A párotok is leissza magát hétvégén?
Te vagy a férfi? Hát igen, van ilyen... Nos, akkor még nehezebb a helyzeted. anyám, mikor elkezdte a piálást, először nem csinált titkot belőle, hallottuk, ha ment a spájzba és beleivott a piába. Utána mikor elkezdtük ezzel nyúzni, sunyiban csinálta...
Mióta kezdett rá erre? Mióta vagytok együtt? Van munkahelye? Csak hétvégente csinálja? Mindenesre én kidobnám, egy részeges nőnél undorítóbb nincs a világon...
Na ne! Hagyd el, amíg még késő nem lesz! Az alkohol egy mocskos csapda, és menekülni nem lehet. A végén még nagy bajok lesznek.
Fő kritérium pár választásnál, hogy ne igyon alkoholt!
Akkor jók voltak a megérzéseim, hogy Te vagy a férfi.
Én párom is utálja ha iszom, pedig tényleg csak minden második hónapban iszom annyit, hogy spicces legyek. Szerintem ennyi belefér.
Próbáld meg elzárni a piát és a pénzt is. Ha nekiáll idegsekedni, és nem tud róla lemondani mondd meg neki vagy elvonókúra vagy akkor elválnak útjaitok! De adj esélyt, hogy eldönthesse, hogy melyik a fontosabb a pia vagy Te!
23/N
Nekem ilyen ember nem lenne a párom. Tehát a válaszom: nem.
Az én párom nem hogy hétvégén nem issza le magát, de SOHA sem.
21-L
Inkább arra próbáld rábeszélni, hogy segítséget kérjen, meg hogy egyáltalán felismerje, hogy problémája van. Mert ez már egyáltalán nem normális dolog. Ha nincs pozitív változás, nem tehetsz más, mit hogy otthagyod. Nem az apja vagy, nem tehetsz semmit, ha ő nem akarja, hiszen felnőtt ember, ő felelős a saját döntéseiért. És itt a döntést nem arra értem, hogy iszik-e vagy sem, hanem arra, hogy dönt arról, hogy kér-e segítséget vagy sem.
Ha valaki alkalmanként többet iszik a kelleténél, az nem egy eget rengető probléma, de ez már függőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!