Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » S. O. S. Nem zavar titeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Nem zavar titeket ha a párotok minden hétvégén (péntek-szombaton) elmegy bulizni nélküled? Megbízol benne hogy nem csinál semmit? Mármint nem csal meg!

Figyelt kérdés
Én 1hete összejöttem egy fiúval, megakarok benne bizni, de tudom hogy mekkora nagy csajozógép(volt) és félek ha iszik hülyeséget tesz!Megbízok én benne amig nem csinál semmit, de ha csinálni fog úgyis repül nem fogok elnézni neki semmit!
2010. máj. 6. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

?? Dehogynem zavar!! Ha nem akar csinálni semmit a buliban, miért ne mehetnék vele? Az normális, hogy néha néha tartanak a haverokkal kanbulit, mert az kell, mi is szoktunk csajbulit szervezni, de nem minden hétvégén!!

Egy hét nagyon kevés idő. Ne kövesd el azt a hibát, hogy valakit az előélete alapján ítélsz meg. Fontos, hogy ha összejössz valakivel, tiszta lappal indulhasson. De az, hogy nem visz el a bulikba, nem normális, még ha nem akar megcsalni, akkor sem. Ha nem tudtok együtt szórakozni, akkor veszett ügy.

2010. máj. 6. 10:55
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha más kell neki, megtalálja a módját,hogy huncutkodjon bulizáson kívül. Bizalom nélkül viszont kár belekezdened a kapcsolatba. Mindegy,milyen életet élt,meg kell előlegezned neki a bizalmat.Birtokolni úgysem lehet senkit.Azt az időt viszont,amit együtt fogtok eltölteni,ki kell élvezni,kár arra pazarolni az energiádat,hogy mi lesz,ha ő félrekacsint.. Ha hülyeséget csinál,ráérsz akkor dönteni. Legyetek boldogok sokáig!23N
2010. máj. 6. 10:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Ő vinne magával azzal nincs gond de sajnos nekem itthon anyáék parancsolnak és örülök ha havonta 2-3 szor elmehetek!sajnos ez van!!:S
2010. máj. 6. 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is nemrég jöttem össze álmaim pasijával, és nálunk az az elv működik, hogy van amikor együtt megyünk el valahova, vagy ha ő a haverjaival akar elmenni, és "kanbulit" csinálni, akkor én a barátnőimmel megyünk el valahova. Kölcsönös bizalom.
2010. máj. 6. 11:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont hadd menjen bulizni. Nem szabad elvárni tőle, hogy azért mert te nem mehetsz vele, otthon gubbasszon.

Amíg nem csal meg addig nincs vész:)

2010. máj. 6. 11:05
 6/12 anonim ***** válasza:

én ehhez tul féltékeny tipus vagyok,szerencsére párom meg nem az a a"csak pasis bulikat" szerető fajat,nélkülem boltba se megy,nemhogy bulizni...

nem lennék a helyedben

de ha nem mehetsz vele,akkor "muszáj" engedned...

hány évesek vagytok?

2010. máj. 6. 11:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Én 18leszek szeptemberbe ő meg 22éves
2010. máj. 6. 11:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Régen én is voltam így,akkor nem nagyon endegtek bulizni, a barátom elment nélkülem,és nem is az bántott,hogy lehet megcsal,mert megbíztam már akkor is benne,hanem az az érzés a rossz,hogy te otthon ücsörögsz ő pedig jól elvan.

1 hét még nem sok idő,de mutasd be otthon is,vagyis nekem az bevált,hogy amikor már megismerték 1-2 hónapja együtt voltunk többször elengedtek vele,mert tudták,hogy nem kell,hogy féltsenek tőle.Néha hétvégente pedig ő is kibírja,hogy ne bulizzon,ha nem engedik,hogy nálad aludjon,akkor beszéld meg a szüleiddel,hogy had maradjon kicsit tovább a szokásosnál.

2010. máj. 6. 11:50
 9/12 A kérdező kommentje:
jaj de jó lenne ha valahogy rálehetne beszélni őket!!Hogy mind2 engedjen kicsit!
2010. máj. 6. 11:53
 10/12 anonim ***** válasza:

én is voltam így anno

csak én inkább a párommal vagyok, nem nélküle bulizni, ha szeretem

én is volt, hogy csak azért mentem bulizni, mert ő is megy, meg ilyesmi, tehát nem örömmel, mert soha nem a buli érdekelt, hanem a barátom

nemértem a srácok nem ezt érzik?

szerencsére most olyan kapcs-ban vagyok, ahol a párom nem jár bulizni, néha beülnek sörözni, de ennyi és nem is engedné, hogy én bulizzak, vagy ha bulis vagyok, ki is dobna

ez a elengedlek, de én is megyek kapcsolat csupa harc csak, nem nyugodt

2010. máj. 6. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!