Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Nem zavar titeket ha a párotok minden hétvégén (péntek-szombaton) elmegy bulizni nélküled? Megbízol benne hogy nem csinál semmit? Mármint nem csal meg!
?? Dehogynem zavar!! Ha nem akar csinálni semmit a buliban, miért ne mehetnék vele? Az normális, hogy néha néha tartanak a haverokkal kanbulit, mert az kell, mi is szoktunk csajbulit szervezni, de nem minden hétvégén!!
Egy hét nagyon kevés idő. Ne kövesd el azt a hibát, hogy valakit az előélete alapján ítélsz meg. Fontos, hogy ha összejössz valakivel, tiszta lappal indulhasson. De az, hogy nem visz el a bulikba, nem normális, még ha nem akar megcsalni, akkor sem. Ha nem tudtok együtt szórakozni, akkor veszett ügy.
Akkor viszont hadd menjen bulizni. Nem szabad elvárni tőle, hogy azért mert te nem mehetsz vele, otthon gubbasszon.
Amíg nem csal meg addig nincs vész:)
én ehhez tul féltékeny tipus vagyok,szerencsére párom meg nem az a a"csak pasis bulikat" szerető fajat,nélkülem boltba se megy,nemhogy bulizni...
nem lennék a helyedben
de ha nem mehetsz vele,akkor "muszáj" engedned...
hány évesek vagytok?
Régen én is voltam így,akkor nem nagyon endegtek bulizni, a barátom elment nélkülem,és nem is az bántott,hogy lehet megcsal,mert megbíztam már akkor is benne,hanem az az érzés a rossz,hogy te otthon ücsörögsz ő pedig jól elvan.
1 hét még nem sok idő,de mutasd be otthon is,vagyis nekem az bevált,hogy amikor már megismerték 1-2 hónapja együtt voltunk többször elengedtek vele,mert tudták,hogy nem kell,hogy féltsenek tőle.Néha hétvégente pedig ő is kibírja,hogy ne bulizzon,ha nem engedik,hogy nálad aludjon,akkor beszéld meg a szüleiddel,hogy had maradjon kicsit tovább a szokásosnál.
én is voltam így anno
csak én inkább a párommal vagyok, nem nélküle bulizni, ha szeretem
én is volt, hogy csak azért mentem bulizni, mert ő is megy, meg ilyesmi, tehát nem örömmel, mert soha nem a buli érdekelt, hanem a barátom
nemértem a srácok nem ezt érzik?
szerencsére most olyan kapcs-ban vagyok, ahol a párom nem jár bulizni, néha beülnek sörözni, de ennyi és nem is engedné, hogy én bulizzak, vagy ha bulis vagyok, ki is dobna
ez a elengedlek, de én is megyek kapcsolat csupa harc csak, nem nyugodt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!