Mit csináltok a hétvégén/szünetben?
Alig vártam a szünetet, de most mégis mintha nem lenne mit csinálni, és nem akarok egész nap a gép előtt ülni. Barátok messze vannak, suliidőben találkozunk, szünetekben inkább mindenki otthon van. Inkább valami otthoni program vagy olyamsi érdekelne, amit egyedül is lehet csinálni. Filmet akartam nézni, de még azt sem találtam rendeset :D
Szóval szeretnék ötleteket meríteni tőletek, ezért kérem hogy írjátok le ki-mit csinál majd :) 17/L
Ma már bevásároltam,párom jön délután,csavargunk kicsit,holnap napközbenig lesz itt,vele nem fogok unatkozni.
Vasárnap maradék része lustálkodás,engedek ki kád vizet,hajpakolás,arcpakolás,miegyéb.
Hétfőn takaritás,már rég hanyagolom a dolgot...
Kedd haza szülőkhöz,temetőre menés,sütisütés,mert kedden vinni kell sütit.
Hm... hát én ma bowling pályára megyek délután bnőm szülinapja ott lesz .D ott leszek kb 7-8ig.Aztán folytatódik még a buli ottalvósra de én arra már nem megyek mert finnyás vagyok és otthonalvós :)
Keddig valószínű hogy csak itthon leszek.Kedden reggeltől estig temetőzni fogunk mert elég sokfelé kell majd menni :)
Majd valamikor a héten még leugrok a koripályára pár ismerőssel.Eddig ennyi van tutira beszervezve.Persze addig filmezek itthon.Én szeretem a Koreai romantikus vígjáték sorozatokat és abból rengeteg van úgy hogy azokat nézegetem :)
Ma délután bnőmmel találkozok megyünk vásárolni kicsit, este megint találkozom bnőkkel, holnap még nem tudom, hétfőn sexD kedd-szerda lemegyek bnőmhöz, csütörtökön mászkálunk valamerre, szombaton buli..de lehet holnap este is megyek bulizni, muszáj valahogy kikapcsolódnom és másra koncentrálnom..
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!