Ebből a hozzáállásból mit szűrtök le?
párom, gyermekeim apja vállalkozó. Vendéglátóegységei vannak, most egy újabbat akar bérelni. Arra gondoltam hogy azt csinálhatnám én, a gyerekek is elég nagyok már (ovisok) lenne időm is. Ő megtanítaná, én meg keresnék vele. Na, ettől teljesen elzárkózik, azt mondja nem enged bele az üzleti dolgaiba, találjak ki mást és támogat.
Egyáltalán nem értem!! Nagyon megbántott. Már ott tartok hogy azt is megkérdőjelezem hogy szeret. Ja, és meg se indokolja, egyszerűen nem és kész.
Ne vesszetek már itt össze! Annyira bírom az irigyeket, élből utálják azokat akik jobban élnek az átlagnál. De hogy mennyi munka van mögötte azt nem akarják látni!
Kedves válaszoló, a ti kapcsolatotoké minden tiszteletem! Ez az, ami irigylésre méltó!
Időközben mi is dűlőre jutottunk, elmondta miért nem akarta hogy az én cégem legyen az új üzlet. Megértettem, elfogadtam de most már ő ragaszkodik az én tervemhez! :)
Ne foglalkozz az irigyekkel kedves kérdező. Ez teljesen jellemző erre az oldalra, ha boldog valaki, és még jól is áll anyagilag, akkor ő az első számú közellenség.
Remélem találtok jó megoldást, amiben Te is kibontakozhatsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!