Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből a hozzáállásból mit...

Ebből a hozzáállásból mit szűrtök le?

Figyelt kérdés

párom, gyermekeim apja vállalkozó. Vendéglátóegységei vannak, most egy újabbat akar bérelni. Arra gondoltam hogy azt csinálhatnám én, a gyerekek is elég nagyok már (ovisok) lenne időm is. Ő megtanítaná, én meg keresnék vele. Na, ettől teljesen elzárkózik, azt mondja nem enged bele az üzleti dolgaiba, találjak ki mást és támogat.

Egyáltalán nem értem!! Nagyon megbántott. Már ott tartok hogy azt is megkérdőjelezem hogy szeret. Ja, és meg se indokolja, egyszerűen nem és kész.

2011. aug. 28. 23:20
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom sérti az önérzetét, hogy az ő üzletét akarod "elvenni".

Ha nem szeretne nem támogatna semmiben. Találj ki más típusú üzletet. Ebbe egyébként sem egyszerű beletanulni.

2011. aug. 28. 23:24
 2/44 anonim ***** válasza:
74%
Én megértem. Nem feltétlenül egészséges, ha minden területen egymáshoz vagytok nőve. Mivel másban támogatna, nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne a hozzáállásával.
2011. aug. 28. 23:25
 3/44 anonim ***** válasza:
68%

Teljesen igaza van. Én megtudom érteni, pedig nő vagyok! Soha nem keverem az üzletet és a magánéletet.

És ez nem egy családi vállakozás, hanem az ő saját vállalkozása, amiből gondolom éltek. Nekem se lenne kedvem a páromat tanítgatni, mert neki épp nincs jobb dolga, unatkozik!

Bocs, ha nyersen fogalmaztam, de ez a véleményem!

2011. aug. 28. 23:26
 4/44 anonim ***** válasza:
75%

A vendéglátás külön szakma, azt iskolába tanulják.

A többieknek is igaza van, ne legyél ennyire hozzá "simulva".

2011. aug. 28. 23:28
 5/44 A kérdező kommentje:

Nem tudok mást kitalálni, épp azért tartottam jó ötletnek mert ő ért hozzá és segíthetne nekem! Nem kontárkodnék bele, amit eddig vitt azt ezután is ő vinné. legalább csinálnék valami hasznosat,, nem állandóan itthon ülnék. Néha tök feleslegesnek érzem magam.

Olyanba meg minek vágjak bele amihez egyikőnk sem ért?

2011. aug. 28. 23:31
 6/44 anonim ***** válasza:
27%

nekem sem tetszene...arra gondolnék óhatatlanul is, hogy csúnya titkolnivalói vannak :/

de én ilyen gyanakvó természetű vagyok

2011. aug. 28. 23:31
 7/44 anonim ***** válasza:
76%

Hát valamihez csak értesz te is.

Mi a te végzettséged?

2011. aug. 28. 23:32
 8/44 anonim ***** válasza:
házasságban 1. szabály hogy ne dolgozzatok együtt , abbol 1 éven belül válás lesz , én se szeretem ha beleszol, ezért nem is mondok neki semmit rola ,ha eltart akkor meg teljesen jo nem értem mi ezzel a bajod..
2011. aug. 28. 23:35
 9/44 A kérdező kommentje:

Pénzügyi területen végeztem. Nem akarnék 8 órát ülni egy bankban.

Így a saját főnököm lehetnék és nem lenne kötött a munkaidőm sem.

Átjöttem a másik szobába aludni....

2011. aug. 28. 23:36
 10/44 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen egyetértek a férjeddel!Minek kellene belekotnyeleskedned,még tönkretennéd azt ami eddig jól megy.Nincs elég dolgod a gyerekek,és a háztartás körül?Nagyon szerencsés vagy hogy a férjed biztosítja neked ezt az életet,te meg viszonozd azzal hogy meleg,harmónikus otthont teremtessz!Ha meg annyira ráérsz,akkor találj ki valamit,és ott bontakozz ki.
2011. aug. 28. 23:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!