Ebből a hozzáállásból mit szűrtök le?
párom, gyermekeim apja vállalkozó. Vendéglátóegységei vannak, most egy újabbat akar bérelni. Arra gondoltam hogy azt csinálhatnám én, a gyerekek is elég nagyok már (ovisok) lenne időm is. Ő megtanítaná, én meg keresnék vele. Na, ettől teljesen elzárkózik, azt mondja nem enged bele az üzleti dolgaiba, találjak ki mást és támogat.
Egyáltalán nem értem!! Nagyon megbántott. Már ott tartok hogy azt is megkérdőjelezem hogy szeret. Ja, és meg se indokolja, egyszerűen nem és kész.
Ha nekem lenne egy családom, én sem szívesen osztanám meg a bordélyházam üzemeltetését PONT a feleségemmel. Kivéve ha olyan beállítottságú, hogy alkalmas lehet elvezetni a boltot..
De nem muszáj ennyire alja üzletre gondolni. Ha pl a haverokkal (vagy épp teljesen egyedül) felnőtt filmeket szeretne forgatni, oda is kellenek különböző lányok. Ahhoz meg casting, amit meg egy nőre nem igen lehetne bízni, mondván egy férfi jobban el tudja dönteni, hogy melyik alkalmasabb az adott feladathoz.
Úgyhogy én azt szűrtem le ebből a hozzáállásból, hogy kedves férjed talán rosszban sántikálhat. Ha otthon felveted és mondjuk kapsz egy pofont válaszként, kezdhetsz gyanakodni.
Pedig nincs igazad, hiába duzzogsz.
Ezzel kb. az ő munkáját veszed el.
Nem kell bankban ülnöd, a vállalkozás szabadsága rád is érvényes. Csak nem értem miért a férjed vállalkozásában gondolkodsz.
Lehet kocsmád, vegyesboltod, illatszerboltod, cukrászdád, bármi másod..
Ezek egymástól teljesen független üzletek ráadásul nem is egy városban vannak!
Ő csinálná azokat én meg az újat, miért nem jó ötlet ez?
Mert nem értesz hozzá.
Ez nem olyan, mint a szorzótábla, hogy na majd megtanulod.
Ha valamit elcseszel akkor anyagilag ez olyan kárt tud okozni, hogy csődölhet vele a többi is. És akkor ha akarod ha nem el kell menned alkalmazottnak dolgozni.
A gyerekek miatt! 35 km a legközelebbi bank!
Ha beteg valamelyik, én viszem orvoshoz én maradok otthon velük itt a háztartás is, az állatok. De mindezek mellett tudnám azt csinálni.
Jó érzés lenne olyan pénzt költeni amiért én dolgoztam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!