Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most nagyon túl reagáltam? :/

Ezt most nagyon túl reagáltam? :/

Figyelt kérdés

Na jó lehet, hogy hülyeséget mondtam azzal, hogy ha elhagylak akkor is játszani fogsz-e....de tegnap egész nap játszott. Jó irt nekem de 6 óránként...és én nekem nagyon tud ú hiányozni, tudja ezt ő is. Én csak beszélni akartam vele, ma meg végre feljött, eleinte jó volt minden és ilyet mondtam neki és most összeveszett velem:/ Olyanokat mondott rám amiről tudja, hogy nekem nem esik jól és, pont azt mondta amitől még rosszul is leszek:(

Túl reagáltam most az egész játékot vagy nem hiányozhat ennyire nekem?:/ Én csak beszélni szerettem volna vele és tudni, hogy minden rendben van e. Most is sírok mert azok a szavak...Játszott tegnap ugye, és azt mondta én vagyok önző, mert nem engedem játszani. De most lement:/ Én nagyon szeretem őt, ő is mert érzem én, csak hiányzott nagyon. Őnző vagyok tényleg? De most mit csinálok én rosszul? NAgyon szeretem őt, akarom:( Nyugtasson meg valaki...:( Aki esetleg nem értene valamit kérdezzen, ne szóljon le, nem hiányzik az most.Köszi...19/L

2011. aug. 23. 16:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Amíg ilyen szánalmasan puhány vagy, addig hiába is rinyálsz, felesleges. Ha a pasid helyetted a játékot választja, aztán szavakkal is megbánt, mégis te szaladsz a lábát nyalogatva-sírva bocsánatot kérni, akkor SOHA nem fog komolyan venni téged, ezért soha nem fog változtatni, mert minek? Nem vesz téged komolyan, de nem csoda, mert ilyen viselkedéssel max szánalmat tudsz ébreszteni, de tiszteletről, megbecsülésről ne is álmodj. Hallottad már a "vadászösztön" szót?? Csak azért, mert szerelmes vagy, még nem kellene hagynod, hogy megalázzanak. Így csak azt éred el, hogy nem vesz komolyan, sérteget, megaláz, megcsal, mert biztos a dolgában, tudja, hogy még ha sz.arik is a fejedre, te akkor is készségesen aláfekszel. Neked ez így tényleg jó??
2011. aug. 23. 22:24
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem nem jó. Lehet mindent könnyen megbocsájtok neki? De én szeretem őt és nem akarom elveszíteni.
2011. aug. 23. 22:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Na, jó reggelt. Gondolkozz, ne hagyatkozz csak az érzelmeidre. Ha a hercegnője akarsz lenni, s nem a cselédje, akkor legyél kicsit taktikusabb. Ne hisztizz semmi miatt, de ha valami nem tetszik, azt mondd el nyugodtan. És húzd meg a határokat, következetesen, viszont ne fenyegetőzz olyasmivel, amit nem gondolsz komolyan, de igenis legyél kemény, ha nem bánnak veled tisztelettel. Gondold át, ha ilyen gyenge maradsz, akkor sajnos a párod sem fog változtani. És tedd fel magadnak a kérdést: Mi a legrosszabb dolog, ha a szerelmem elhagy, vagy ha a szerelmem szemében egy lábtörlő szintjén állok..?
2011. aug. 23. 23:07
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy elhagyjon engem, de már ez a játék dolog, ez már nem olyan nagy baj, van másik. Ha érdekel titeket, azt a kérdést tettem, fel hogy Nagyon szeretem őt mit tegyek? Ha arra is irtok, köszi.
2011. aug. 24. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!