Ezt most nagyon túl reagáltam? :/
Na jó lehet, hogy hülyeséget mondtam azzal, hogy ha elhagylak akkor is játszani fogsz-e....de tegnap egész nap játszott. Jó irt nekem de 6 óránként...és én nekem nagyon tud ú hiányozni, tudja ezt ő is. Én csak beszélni akartam vele, ma meg végre feljött, eleinte jó volt minden és ilyet mondtam neki és most összeveszett velem:/ Olyanokat mondott rám amiről tudja, hogy nekem nem esik jól és, pont azt mondta amitől még rosszul is leszek:(
Túl reagáltam most az egész játékot vagy nem hiányozhat ennyire nekem?:/ Én csak beszélni szerettem volna vele és tudni, hogy minden rendben van e. Most is sírok mert azok a szavak...Játszott tegnap ugye, és azt mondta én vagyok önző, mert nem engedem játszani. De most lement:/ Én nagyon szeretem őt, ő is mert érzem én, csak hiányzott nagyon. Őnző vagyok tényleg? De most mit csinálok én rosszul? NAgyon szeretem őt, akarom:( Nyugtasson meg valaki...:( Aki esetleg nem értene valamit kérdezzen, ne szóljon le, nem hiányzik az most.Köszi...19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!