Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagáltam túl? (kérdés...

Én reagáltam túl? (kérdés rövid. )

Figyelt kérdés
Szóval tegnap volt a születésnapi bulim. A barátomnál tartottuk. 17-en gyűltünk össze. Minden jól kezdődött beszélgettünk, kajáltunk minden. Egyszer bementem a barátommal hogy egy picit kettesbe legyünk. Kb. max 10 percig voltunk bent, amikor barátom tesója bejött h menjek ki baj van, mert 2 barátnőm elindultak az egyik kocsmába, meg ilyenek beszéltek h én milyen vagyok, hogy kint se vagyok velük pedig az én szülinapom. Aztán felhívtam őket visszajöttek, bejöttek a szobába akkor elkezdtek beszélni h barátom tesója milyen k*csög. Utána kimentünk és 3 haverom odajött hogy szarul vannak, sétálnak egyet mert nem akarnak bent hányni. Aztán visszamentünk oda ahol buliztunk.. az egyik ajándékom eltűnt. Mindenki a másikra fogta hogy én ennek adtam, én amannak adtam.. Aztán már úgy fél óra eltűnt a másik 3 haverom nem jött vissza. Felhívtam az egyiket azt mondta hogy ott van a kocsma előtt már nem jön vissza, és a többiek nincsenek vele. Rá 10 percre a másik srác hívja barátomat hogy menjen verekedni oda a kocsmához, balhé van. Persze nekem ez már annyira sok volt, sírni kezdtem. Annyira rosszul esett, legalább annyit mondtak volna h mennek, nem jönnek vissza, de minek hazudni ? Vagy én reagálom ennyire túl? Ti mit gondoltok erről?
2010. okt. 31. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ez a buli nem túl jött ki.Szerintem jól elszaták a bulidat és ezt nekik kellene helyre hozni,mert te a te bulidba hívtad őket és nem azért hogy idő előtt eltűnjenek.Válogatsd meg a barátaidat sztem jobban!!!
2010. okt. 31. 13:45
 2/6 anonim válasza:
Szerintem is többet ne nagyon találkozz velük, módjuk én már az elején kiosztottam volna őket!
2010. okt. 31. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, ha bulit tartasz, akkor gondoskodj a szórakoztatásról. Ez nem arról szól hogy elvonulsz a barátoddal. Még 10 percre sem. Ez a buli a vendégeidről szól, ha ők megtiszteltek azzal hogy elmentek.
2010. okt. 31. 14:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Persze nem akartam úgy otthagyni őket, csak barátom szerette volna az ő ajándékát kettesben ideadni.

Hát mindegy .. sajnos ez így sikerült :(

2010. okt. 31. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is tegnap volt a szülinapi bulim :) Én azonban sztem az anyád is lehetnék, kicsit kevesebben is voltunk, és nem verekedtünk a kocsma előtt.

Ha Te rendezed a bulit, tényleg nem kellett volna a barátaidat egyedül hagyni. A barátod odaadhatta volna az ajándékát a buli előtt, vagy a buli után. Valószínű azért is fajulhatott idáig a buli, mert nem egy összeszokott társaság volt..Felejtsd el, majd jövőre kicsit jobban rákészültök :)

2010. okt. 31. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:

hát e így alakult :) köszönöm a válaszokat!

máskor én is jobban figyelek:)

2010. okt. 31. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!