Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl reagáltam anyóst? Jogos?

Túl reagáltam anyóst? Jogos?

Figyelt kérdés

Ma van a férjem születésnapja. két kisfiúnkkal nagyon vártuk haza apát. Munka után még abba a városrészbe kellett mennie számítógépet szervizelni ahol anyósék laknak. Mivel após éppen itt volt és megbeszéltük, hogy ő viszi el kocsival a férjem, hogy én a mi autónkkal el tudjam vinni a gyerekeket az aktuális programra após is hozta őt haza. DE és én ezen vagyok megbántva. Ott indult,hogy tegnap előadták,hogy engedjem már meg mivel úgyis após hozza haza a férjem had menjen már be hozzájuk,hogy megköszönthessék. Én csak annyit mondtam tegnap erre, hogy mi úgy készültünk, hogy itthon lesz megköszöntve és őket is várjuk.

Ma pedig mi volt? Apa a megbeszéltek szerint elment apóssal. Mi vártuk itthon este 8kor ért haza úgy ,hogy előtte anyós pesztrálta kicsi fiát mivel születés napja van. Torta meg minden ami ilyenkor szokás, csak éppen nélkülünk a családja nélkül.

Nem az a baj,hogy elment ha akar akkor megy amikor jól esik..

De miért nem lehet megérteni,hogy ő itthon szerette volna ünnepleni a mai napot? Mert itt hon van?

Engem ez az egész nagyon bánt, és mikor megjött láttam őt is. mivel,hogy mi készültünk neki ajándékkal és tortával. Ezért titkolóztam előtte egész nap.

S mindennek tetejébe ideküld egy fél tortát abból amit csinál és felhív,hogy finom volt -e. ( Tavaly mikor köszönteni jöttek és felszeltem a szülinapi tortát az volt az első,hogy ugye adsz belőle vihetünk haza mert jön a sógornőd vőlegénye és akarok neki adni).

Úgy látszik mi a menyük és a kis unokák már nem is létezünk anyósnak. Vagy túl reagálom?

2010. jan. 5. 21:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

jogos

amit tehetsz,az az hogy ezentul ha időben otthon akarod tudni a férjed,akkor közlöd vele,hogy dolgozik 4ig,utána még dolga van,de 6ra legyen otthon mindenképp

anyosoddal elkezdeni vitatkozni felesleges,lesz ennél még nagyobb problémád is

2010. jan. 5. 21:17
 2/22 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok...én sírás nélkül sem álltam volna meg...

vannak dolgok amik fontosak nekem az életben, az ilyen ünnepek különösen... és ragaszkodom azokhoz akiket szeretek. még nem vagyok felesége a páromnak még csak 2o vagyok, de borzasztóan tudnak érinteni ezek a dolgok...:(

valószínüleg anyós nem gondolta meg, hogy ezzel megbánt...itt a párod kellett volna mondja anyóséknak, hogy mnejenek nálatok ünnepeljetek együtt...mert néma gyermeknek anyja sem érti a szavát...mi a karácsonyt töltöttük külön 3 év után, gondolhatod, egész este sírtam...

nem is gondolta, hogy mennyire tapintatlanság és hogy a fiának már külön családja van...akikkel szeretne és akik szeretnének vele lenni.

legközelebb konkrétan szólj a férjednek és merjetek NEM-et mondani anyoséknak...

sok sikert és már ne bánkódj lépj túl ezen...

2010. jan. 5. 21:18
 3/22 anonim ***** válasza:
jogos
2010. jan. 5. 21:20
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem meg nem az anyóssal, hanem a férjeddel van gond - egy felnött férfi haza tud jönni, ha akar, és ha fontosnak tartja.
2010. jan. 5. 21:20
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Túl. Ez egy semmi ügy. Nagy hűhó semmiért. Neked úgy általában van bajod anyósoddal szerintem, ezen gondolkodj el!
2010. jan. 5. 21:21
 6/22 A kérdező kommentje:

Na most tudtam a férjemről,hogy 6 fél 7nél előbb nem végze tehát mire hazaér lesz 7 óra is. Ezzel nincs semmi gond.

Ez nem is téma....

Az a bajom,hogy bele kényszerítették egy olyan szituba amit ő sem úgy gondolat. Ő is úgy gondolta, hogy amikor az apjának szól,hogy jöhet érte ,hogy haza hozza mennek mind hárman, anyós ,após és sógornő az autóval és haza hozzák itt megköszöntik együtt töltünk egy estét. aztán haza mennek.

Erre mikor szólt, hogy indulna após egyedül ment azzal,hogy most hozzánk jössz mert anyád megakar köszönteni. Ezzel mi a fenét csinálhatott volna? Országos botrány lett volna ha azt mondja,hogy haza megyek a családomhoz bocsika.

Én már nem is létezek anyósnak? Eszébe sem jut,hogy itt sok szeretettel várják haza az ünnepeltet?

2010. jan. 5. 21:22
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem jogos.Ha nem hivtátok meg anyósodékat a szülinapra,akkor természetes,hogy ő is megköszöntötte a fiát.És ha a párod mindenképpen először veletek akart ünnepelni,akkor nem maradt volna a szüleinél,hanem megmondta volna az anyjának,hogy várjátok otthon.Esetleg magával hívja őket is.

Nem anyósod a hibás,hanem a párod.

2010. jan. 5. 21:24
 8/22 anonim ***** válasza:
szerintem igazad van! 2. voltam
 9/22 anonim ***** válasza:

Jogos a felháborodásod!!!De a párod hibás ebben nem kellett volna hagynia...

Nálunk is ez van..tegnap volt a páromnak a szülinapja. Ma kérdeztem tőle, hogy mikor jönnek a szülei köszönteni. Erre: anyám is ma kérdezte mi mikor megyünk, hogy fel tudják őt köszönteni. (50km a távolság) Azért nem jönnek fel hozzánk pestre, mert nem érnek rá...ja, de a kikába, auchanba stb el tudnak jönni. A válaszom a kérdésre akkor barátom anyádék nem köszöntenek fel mostanában.

Az a baj, hogy a párod nem szól nekik és ezzel elindít egy folyamatot....legközelebb anyósnak természetes lesz!

10/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen! A ferjednek kellett volna sarkara allni, es mondani anyukanak, hogy oltozzon fel fogja a tortat, ha mar megcsinalta es akkor mindeni menjen at hozzatok!

Milyen mar, hogy tudja, hogy varja otthon a felesege meg a ket gyereke azt leul zabalni.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!