Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl reagáltam anyóst? Jogos?

Túl reagáltam anyóst? Jogos?

Figyelt kérdés

Ma van a férjem születésnapja. két kisfiúnkkal nagyon vártuk haza apát. Munka után még abba a városrészbe kellett mennie számítógépet szervizelni ahol anyósék laknak. Mivel após éppen itt volt és megbeszéltük, hogy ő viszi el kocsival a férjem, hogy én a mi autónkkal el tudjam vinni a gyerekeket az aktuális programra após is hozta őt haza. DE és én ezen vagyok megbántva. Ott indult,hogy tegnap előadták,hogy engedjem már meg mivel úgyis após hozza haza a férjem had menjen már be hozzájuk,hogy megköszönthessék. Én csak annyit mondtam tegnap erre, hogy mi úgy készültünk, hogy itthon lesz megköszöntve és őket is várjuk.

Ma pedig mi volt? Apa a megbeszéltek szerint elment apóssal. Mi vártuk itthon este 8kor ért haza úgy ,hogy előtte anyós pesztrálta kicsi fiát mivel születés napja van. Torta meg minden ami ilyenkor szokás, csak éppen nélkülünk a családja nélkül.

Nem az a baj,hogy elment ha akar akkor megy amikor jól esik..

De miért nem lehet megérteni,hogy ő itthon szerette volna ünnepleni a mai napot? Mert itt hon van?

Engem ez az egész nagyon bánt, és mikor megjött láttam őt is. mivel,hogy mi készültünk neki ajándékkal és tortával. Ezért titkolóztam előtte egész nap.

S mindennek tetejébe ideküld egy fél tortát abból amit csinál és felhív,hogy finom volt -e. ( Tavaly mikor köszönteni jöttek és felszeltem a szülinapi tortát az volt az első,hogy ugye adsz belőle vihetünk haza mert jön a sógornőd vőlegénye és akarok neki adni).

Úgy látszik mi a menyük és a kis unokák már nem is létezünk anyósnak. Vagy túl reagálom?

2010. jan. 5. 21:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Az a felnőtt férfi meg is mondta anyósnak,hogy mit akar. De anyós mintha nem is hallotta volna. Nem érdekelte.

még ő volt megbántva, ohgy hogy mondhat ilyet a fia,hogy siet haza a családjához csak adják oda akkor amit akartak aztán jön is. Le sem vetkőzött.

2010. jan. 5. 21:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Jogos!Teljesen igazat adok neked!Szerintem az anyós nem nagyon szerethet mert akkor meghiv vagy valami de áá eszébe se jutott hogy menjetek!Mégis csak az unokái!Szomoru beszéld meg a apároddal öntsd ki a lelked és megkönnyebülsz! de ne csinálj belőle haragot mert nem lesz jó vége!
2010. jan. 5. 21:25
 13/22 anonim ***** válasza:

"Erre mikor szólt, hogy indulna após egyedül ment azzal,hogy most hozzánk jössz mert anyád megakar köszönteni. Ezzel mi a fenét csinálhatott volna? Országos botrány lett volna ha azt mondja,hogy haza megyek a családomhoz bocsika."

EKKOR kellet volna neki igenis azt mondani, hogy otthon vár a feleségem, haza megyek, nme hozzátok. Egy FELNÖTT férfinak nehogy már az apja mondja meg, hogy mikor mehet haza a feleségéhez! A férjeddel van a legnagyobb baj, nem a szüleivel!

2010. jan. 5. 21:26
 14/22 A kérdező kommentje:

21:24 73%

Nem olvastad el megfelelően. Vártuk őket estére. Ennél többet mit tehettünk volna kérvényt nyújtsak be? Tudták,hogy készülünk elmondtuk.

2010. jan. 5. 21:26
 15/22 anonim ***** válasza:
A komment utáni,első 21.24-es válaszolónak írom,h a kérdező írta,h ŐKET is áthívta!Szval nem értem,h az miért nem volt jó nekik?Én is 2 gyerekes anyuka vagyok,és teljesen JOGOS a felháborodásod!A férjednek már(elméletileg)Ti vagytok az első számú családja,a szülők,testvérek egy sorral hátrébb kerültek.Ez így van rendjén.Sajnos sok szülő ezt nem hajlandó tudomásul venni.Ne hagyd magad,állj ki a családodért.
2010. jan. 5. 21:32
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ez legyen a legnagyobb gondod az életben.
2010. jan. 5. 21:37
 17/22 A kérdező kommentje:

Igazad van. Nem ér annyit az egész.

De megbántódtam. elrontották a férjem és a mi örömünket.

2010. jan. 5. 21:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem akarlak bántani, mert sztem nem reagálod túl, de én úgy gondolom, hogy a férjed a hibás.Miért nem hívott fel?

A legkevesebb az lett volna, hogy tájékoztat téged, hogy ne várjátok feleslegesen, mert így alakult az este, és esetleg menjetek ti oda. A másik pedig, ha szólt az anyjának, hogy várjátok, de anyós úgy tett mintha nem hallotta volna, akkor megismétli amit mondott és udvariasan veszi a kabátját...

2010. jan. 5. 21:53
 19/22 A kérdező kommentje:

Utolsó.

mint már leírtam tegnap ezzel az ötlettel állt elő após mielőtt elment tőlünk. Én erre apósnak mondtam,hogy mi úgy gondoltuk eljönnek és itt megköszöntik. jó lenne ha így lenne. Mert készülünk. Erre semmi reakció. még az sem,hogy esetleg tegnap este felhívtak volna, hogy mi lenne ha torna után oda vinném a gyerekeket hozzájuk és ott köszöntenénk meg a férjem,mert úgyis oda viszik?

Szóval eszünk be sem jutott,hogy ennyire semmibe veszik férjem akaratát. Hiába mondta, hogy ő jönne haza mert várják itthon. Ha egy másik sofőrhöz vagy kötve nem tudsz eljönni csakúgy. Apósék 10 km-re laknak, nem igen tudna gyalog haza jönni. Busz 3 átszállással van csak.

Nem az lenne természetes, hogy ők jönnek el köszönteni az ünnepeltet és nem az ünnepelt megy oda?

Anyukámék 100 km-ről eljönnek megköszönteni minket unokákat és engem is ha éppen úgy adódik. De unokák mindig,mert együtt szoktuk velük és anyósékkal köszönteni őket.

2010. jan. 5. 21:59
 20/22 anonim ***** válasza:
21.53-as vagyok. Hát igen, így nézve elég bunkóság tőlük, hogy így a hátad mögött cselekedtek. Sajnálom, hogy elrontották az estéteket!
2010. jan. 5. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!