Ezt most nagyon túl reagáltam? :/
Na jó lehet, hogy hülyeséget mondtam azzal, hogy ha elhagylak akkor is játszani fogsz-e....de tegnap egész nap játszott. Jó irt nekem de 6 óránként...és én nekem nagyon tud ú hiányozni, tudja ezt ő is. Én csak beszélni akartam vele, ma meg végre feljött, eleinte jó volt minden és ilyet mondtam neki és most összeveszett velem:/ Olyanokat mondott rám amiről tudja, hogy nekem nem esik jól és, pont azt mondta amitől még rosszul is leszek:(
Túl reagáltam most az egész játékot vagy nem hiányozhat ennyire nekem?:/ Én csak beszélni szerettem volna vele és tudni, hogy minden rendben van e. Most is sírok mert azok a szavak...Játszott tegnap ugye, és azt mondta én vagyok önző, mert nem engedem játszani. De most lement:/ Én nagyon szeretem őt, ő is mert érzem én, csak hiányzott nagyon. Őnző vagyok tényleg? De most mit csinálok én rosszul? NAgyon szeretem őt, akarom:( Nyugtasson meg valaki...:( Aki esetleg nem értene valamit kérdezzen, ne szóljon le, nem hiányzik az most.Köszi...19/L
Ha nem netes játék akkor nem kell izgulni, pár nap alatt végigtolja és vége.
Sok olyan lányt ismerek akiket zavar, ha játszunk. Tessék egy kis teret adni nekünk! Nekünk is hiányoztok, de néha jól esik kicsit lövöldözni/autózni stb. 25/F
"Nekem van életem, csak helyet csináltam benne neked!"-->Na ezt kéne neked is tenni, ha nem akarod elveszíteni. És nem fordítva, hogy "csak te vagy az életem". Különben sosem leszel boldog.
Igen, túlreagáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!