Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most nagyon túl reagáltam? :/

Ezt most nagyon túl reagáltam? :/

Figyelt kérdés

Na jó lehet, hogy hülyeséget mondtam azzal, hogy ha elhagylak akkor is játszani fogsz-e....de tegnap egész nap játszott. Jó irt nekem de 6 óránként...és én nekem nagyon tud ú hiányozni, tudja ezt ő is. Én csak beszélni akartam vele, ma meg végre feljött, eleinte jó volt minden és ilyet mondtam neki és most összeveszett velem:/ Olyanokat mondott rám amiről tudja, hogy nekem nem esik jól és, pont azt mondta amitől még rosszul is leszek:(

Túl reagáltam most az egész játékot vagy nem hiányozhat ennyire nekem?:/ Én csak beszélni szerettem volna vele és tudni, hogy minden rendben van e. Most is sírok mert azok a szavak...Játszott tegnap ugye, és azt mondta én vagyok önző, mert nem engedem játszani. De most lement:/ Én nagyon szeretem őt, ő is mert érzem én, csak hiányzott nagyon. Őnző vagyok tényleg? De most mit csinálok én rosszul? NAgyon szeretem őt, akarom:( Nyugtasson meg valaki...:( Aki esetleg nem értene valamit kérdezzen, ne szóljon le, nem hiányzik az most.Köszi...19/L

2011. aug. 23. 16:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt, mit játszik? Milyen gyakran?
2011. aug. 23. 16:46
 2/24 anonim ***** válasza:
Férjem haverját is azért hagyta ott a bnője, mert folyton játszott.
2011. aug. 23. 16:47
 3/24 A kérdező kommentje:
1 éve lassan. Lehet mással is beszélni, barátokkal, de én akartam vele beszélni erre játszik. Mostanában kezdte ezt el. Nem netes játék asszem.
2011. aug. 23. 16:48
 4/24 A kérdező kommentje:
Én nem fogom ezért ott hagyni őt, mert nagyon de nagyon szeretem, csak rosszul esett amit mondott, még ha haragszik is rám mert túl reagáltam, nem kell olyat mondnai rám:/
2011. aug. 23. 16:49
 5/24 anonim ***** válasza:
mit mondott?
2011. aug. 23. 16:51
 6/24 anonim ***** válasza:

Ha nem netes játék akkor nem kell izgulni, pár nap alatt végigtolja és vége.

Sok olyan lányt ismerek akiket zavar, ha játszunk. Tessék egy kis teret adni nekünk! Nekünk is hiányoztok, de néha jól esik kicsit lövöldözni/autózni stb. 25/F

2011. aug. 23. 16:53
 7/24 kixy93 ***** válasza:
Miért nem találkoztok élőben és miért a neten beszéltek?:(
2011. aug. 23. 16:54
 8/24 kixy93 ***** válasza:
Egyébként én leírnám/elmondanám neki, hogy téged ezzel nagyon megbántott! Ne tartsd magadba! Beszéljétek meg!:)
2011. aug. 23. 16:55
 9/24 anonim ***** válasza:

"Nekem van életem, csak helyet csináltam benne neked!"-->Na ezt kéne neked is tenni, ha nem akarod elveszíteni. És nem fordítva, hogy "csak te vagy az életem". Különben sosem leszel boldog.

Igen, túlreagáltad.

2011. aug. 23. 16:55
 10/24 anonim ***** válasza:
69%
Ezt meg kellene beszélnetek, hogy nálunk is voltak ilyen problémák. Tudtam én hogy szeret, de nekem több törődé kellett, de ő csak a gép előtt ült egész nap. Egyszer csak fogtam magam és leültem vele, se gép se tv nem ment. Elmondtam neki, hogy ez nekem menyire fáj, hogy hazaérek és ő csak gépezik és gépezik és csak gépezik. Szerencsére változtatott a viselkedésén és amikor telefonon kerestem vagy hazaértem, akkor rám figyelt. Én is megkaptam a törődést amire vágytam, utána meg mehetett vissza gépezni, vagy elcsaltam sétálni :D
2011. aug. 23. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!