Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most nagyon túl reagáltam? :/

Ezt most nagyon túl reagáltam? :/

Figyelt kérdés

Na jó lehet, hogy hülyeséget mondtam azzal, hogy ha elhagylak akkor is játszani fogsz-e....de tegnap egész nap játszott. Jó irt nekem de 6 óránként...és én nekem nagyon tud ú hiányozni, tudja ezt ő is. Én csak beszélni akartam vele, ma meg végre feljött, eleinte jó volt minden és ilyet mondtam neki és most összeveszett velem:/ Olyanokat mondott rám amiről tudja, hogy nekem nem esik jól és, pont azt mondta amitől még rosszul is leszek:(

Túl reagáltam most az egész játékot vagy nem hiányozhat ennyire nekem?:/ Én csak beszélni szerettem volna vele és tudni, hogy minden rendben van e. Most is sírok mert azok a szavak...Játszott tegnap ugye, és azt mondta én vagyok önző, mert nem engedem játszani. De most lement:/ Én nagyon szeretem őt, ő is mert érzem én, csak hiányzott nagyon. Őnző vagyok tényleg? De most mit csinálok én rosszul? NAgyon szeretem őt, akarom:( Nyugtasson meg valaki...:( Aki esetleg nem értene valamit kérdezzen, ne szóljon le, nem hiányzik az most.Köszi...19/L

2011. aug. 23. 16:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A játék a pasik dilije, de én megértő vagyok, mert van olyan játék, ami miatt képes vagyok én is a gép előtt ülni egész nap. :) nálunk ebből nincs probléma, ha szólok neki, besegít a házimunkába, amúgy meg csak gépezzen.

22L

2011. aug. 23. 17:02
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem a közelben lakik, de olyan messze se. Köszi, hogy ilyen sokan írtatok. De most, hogy engeszteljem ki? :/ A szavakkal ő is nagyon megbántott. Nekem se kellett volna így felfognom, tudom.
2011. aug. 23. 17:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot, és mond meg h sajnálod hogy eltúloztad ezt az egészet :D
2011. aug. 23. 17:06
 14/24 A kérdező kommentje:
Ha az olyan egyszerű lenne xd Imádom őt, nagyon édes és örülök, hogy ő van nekem. Csak ha én megbántom, akkor az fél napig is el tart, hogy megpróbáljam lenyugtatni. De ha ő bánt meg engem, én csak elnézem azzal a mondattal hogy " felejtsd el, szeretlek."
2011. aug. 23. 17:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem h WOW-ozik. Az én pasim is játszott vele egy időben majd megőrültem tőle, el is hagytam, mondjuk nem csak ezért, de újra összejöttünk és most nem játszik de amikor megint felhozta hogy gondolt rá h játszani fog akkor engem levert a víz, szédülni kezdtem azt hittem végem. Nagyon neki estem, túl reagáltam. Szerencsére nem kezdte újra, de ha újra kezdené szerintem ennyi volt, bármennyire is szeretem. 20 év körül ne játszon már senki már 6-8 órákat. Beteges.
2011. aug. 23. 17:12
 16/24 A kérdező kommentje:

Én nem akarom elhagyni őt, mert nincs nála édesebb, és nagyon szeretem.:) Amúgy nem WOW, az még hülyébb játék xd

De hát ő is szeret engem, nincs baj. Csak most meg összeveszett velem:/ és most ez a baj.

2011. aug. 23. 17:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Összevesztetek és akkor "mi van"? Előfordul minden normális kapcsolatban. :)

Tessék fölvenni egy sexi fehérneműt és egy kicsit dorombolni neki (ha érted mire gondolok) és eltölteni egy hosszú estét egymással. :)

Nem fog haragudni utána.

2011. aug. 23. 19:50
 18/24 A kérdező kommentje:
Értem én igen, de most...ááh...mindegy szerintem ki irok még egy kérdést, mert most van másik probléma is. Ha ilyet láttok hogy" Annyira rossz mittegyek?" azt én irtam ki.
2011. aug. 23. 20:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem első sorban NE itt akarj megoldást találni a problémáidra. Ha nem a szüleiddel akarod ezt megbeszélni akkor egy baráttal tedd, aki tudod hogy tényleg segíteni akar. Ez akár lehet pasi is, nem tudom milyen barátaid vannak.
2011. aug. 23. 21:42
 20/24 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom.
2011. aug. 23. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!