Túl reagáltam anyóst? Jogos?
Ma van a férjem születésnapja. két kisfiúnkkal nagyon vártuk haza apát. Munka után még abba a városrészbe kellett mennie számítógépet szervizelni ahol anyósék laknak. Mivel após éppen itt volt és megbeszéltük, hogy ő viszi el kocsival a férjem, hogy én a mi autónkkal el tudjam vinni a gyerekeket az aktuális programra após is hozta őt haza. DE és én ezen vagyok megbántva. Ott indult,hogy tegnap előadták,hogy engedjem már meg mivel úgyis após hozza haza a férjem had menjen már be hozzájuk,hogy megköszönthessék. Én csak annyit mondtam tegnap erre, hogy mi úgy készültünk, hogy itthon lesz megköszöntve és őket is várjuk.
Ma pedig mi volt? Apa a megbeszéltek szerint elment apóssal. Mi vártuk itthon este 8kor ért haza úgy ,hogy előtte anyós pesztrálta kicsi fiát mivel születés napja van. Torta meg minden ami ilyenkor szokás, csak éppen nélkülünk a családja nélkül.
Nem az a baj,hogy elment ha akar akkor megy amikor jól esik..
De miért nem lehet megérteni,hogy ő itthon szerette volna ünnepleni a mai napot? Mert itt hon van?
Engem ez az egész nagyon bánt, és mikor megjött láttam őt is. mivel,hogy mi készültünk neki ajándékkal és tortával. Ezért titkolóztam előtte egész nap.
S mindennek tetejébe ideküld egy fél tortát abból amit csinál és felhív,hogy finom volt -e. ( Tavaly mikor köszönteni jöttek és felszeltem a szülinapi tortát az volt az első,hogy ugye adsz belőle vihetünk haza mert jön a sógornőd vőlegénye és akarok neki adni).
Úgy látszik mi a menyük és a kis unokák már nem is létezünk anyósnak. Vagy túl reagálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!