Ugye jól teszem, hogy nem keresek komoly kapcsolatot? 40-es, komoly egzisztenciával rendelkező pasi vagyok, de az itt irkáló "hölgyek" egy részének az arroganciája annyira visszataszító, hogy egy életre elment a kedvem egy komoly kapcsolattól.
Csak olyanokat olvasok, hogy "jól tetted, hogy megcsaltad a pasit", meg "húzni kell még egy jó darabig" , meg "hogyan lehetne elszedni a férjem vagyonát", meg "minden pasi szemét"...stb...stb...
Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de ez elborzaszt!!
Figyelj, véleményem szerint felnőtt, döntésképes ember vagy, azt kezdesz az életeddel, a kapcsolataiddal, amit szeretnél. Ha neked ez így jó, tedd így.
A "Milyenek a nők" c. témához annyit, hogy menj át a Szex, szerelem rovatba, és nézd meg, egyes, magukat férfinak tituláló egyének milyen stílusban írnak a nőkről. A gerinc nem egy személy adott nemétől függ, hanem ahozott viselkedésmintáktól. Számomra lassacskán alapvetően az emberek (férfiak+nők) hozzáállása és arroganciája taszító.
Én nem veszem magamra, amit írtál, mert rám ténylegesen nem vonatkozik, ezért is merem mondani, hogy úgy éld az életed, ahogy gondolod, és szeretnéd. Ha te úgy érzed, hogy nem vesztesz semmit, akkor legyen így.
Sok sikert!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!