Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól teszem, hogy nem...

Ugye jól teszem, hogy nem keresek komoly kapcsolatot? 40-es, komoly egzisztenciával rendelkező pasi vagyok, de az itt irkáló "hölgyek" egy részének az arroganciája annyira visszataszító, hogy egy életre elment a kedvem egy komoly kapcsolattól.

Figyelt kérdés

Csak olyanokat olvasok, hogy "jól tetted, hogy megcsaltad a pasit", meg "húzni kell még egy jó darabig" , meg "hogyan lehetne elszedni a férjem vagyonát", meg "minden pasi szemét"...stb...stb...

Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de ez elborzaszt!!

2011. aug. 22. 18:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:

Jól teszed.

Ugyanis ha ennyi eszed van, hogy általánosítasz egy tinglitangli oldal alapján, nem pedig a saját tapasztalataidra (tudod milyen nőket kell kerülni) és emberismeretedre hagyatkozol, jobb ha egyedül maradsz.

2011. aug. 22. 19:46
 32/62 anonim ***** válasza:
Hogy miért?? (szerintem nem alpári, de mindegy, csak szép képeket festek, úgy ahogy az élet teszi) Mondjuk azért, hogy azok, akik pont olyat szeretnének, mint amilyen elvileg a kérdező, kezdjenek el gondolkodni...
2011. aug. 22. 19:47
 33/62 anonim ***** válasza:

Ez meg ott sántít, hogy fogalmuk sincs milyen.

Arra szerintem mindenki rájön önmagától is, hogy ennek a kategóriának, amit a kérdező kiemelt, nem számít ki milyen véleménnyel van róla.

2011. aug. 22. 19:49
 34/62 anonim ***** válasza:
50%

Igen mi akik ide írogatunk, mind elég balf@szok vagyunk!

De ez is Magyarország népe! Hidd el, kedves kérdező a mai lányok, nők 70 %-a ilyen, úgyhogy hosszú távra ne gondolkodj e téren ! Csak szex és a többit felejtsd el ! Annyi a kkúúrrvvaa, hogy már könnyebb a melegeket megszámolni!

2011. aug. 22. 19:52
 35/62 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:52

megmondta a tutit

2011. aug. 22. 19:53
 36/62 anonim ***** válasza:

Hát, én nem értek vele egyet :)

A kérdezőt kedvelem, tulajdonképpen hasonló a véleményük, de nagyon nem mindegy hogyan fejezi ki. Viszont ezt a válaszolót nagyon nem csípem.

2011. aug. 22. 19:55
 37/62 anonim ***** válasza:
de te honnan ismered a kérdezőt, hogy kedveled?
2011. aug. 22. 19:59
 38/62 anonim ***** válasza:

:)

A stílusát kedvelem, kifinomult :)

Olyan mesterien tud leoltani embereket, hogy az hihetetlen :D

Másrészről nem mai tag vagyok itt én sem.

2011. aug. 22. 20:00
 39/62 anonim ***** válasza:
Kerdezo,komolyan most tudatosult benned,hogy leteznek ilyen nok? 40 evesen? Az komoly...
2011. aug. 22. 20:00
 40/62 anonim ***** válasza:
de ebből honnan tudod hogy ő az akire gondolsz? - vagy csak én nem értem o.O???
2011. aug. 22. 20:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!