Ugye jól teszem, hogy nem keresek komoly kapcsolatot? 40-es, komoly egzisztenciával rendelkező pasi vagyok, de az itt irkáló "hölgyek" egy részének az arroganciája annyira visszataszító, hogy egy életre elment a kedvem egy komoly kapcsolattól.
Csak olyanokat olvasok, hogy "jól tetted, hogy megcsaltad a pasit", meg "húzni kell még egy jó darabig" , meg "hogyan lehetne elszedni a férjem vagyonát", meg "minden pasi szemét"...stb...stb...
Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de ez elborzaszt!!
Jól teszed.
Ugyanis ha ennyi eszed van, hogy általánosítasz egy tinglitangli oldal alapján, nem pedig a saját tapasztalataidra (tudod milyen nőket kell kerülni) és emberismeretedre hagyatkozol, jobb ha egyedül maradsz.
Ez meg ott sántít, hogy fogalmuk sincs milyen.
Arra szerintem mindenki rájön önmagától is, hogy ennek a kategóriának, amit a kérdező kiemelt, nem számít ki milyen véleménnyel van róla.
Igen mi akik ide írogatunk, mind elég balf@szok vagyunk!
De ez is Magyarország népe! Hidd el, kedves kérdező a mai lányok, nők 70 %-a ilyen, úgyhogy hosszú távra ne gondolkodj e téren ! Csak szex és a többit felejtsd el ! Annyi a kkúúrrvvaa, hogy már könnyebb a melegeket megszámolni!
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:52
megmondta a tutit
Hát, én nem értek vele egyet :)
A kérdezőt kedvelem, tulajdonképpen hasonló a véleményük, de nagyon nem mindegy hogyan fejezi ki. Viszont ezt a válaszolót nagyon nem csípem.
:)
A stílusát kedvelem, kifinomult :)
Olyan mesterien tud leoltani embereket, hogy az hihetetlen :D
Másrészről nem mai tag vagyok itt én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!