Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól teszem, hogy nem...

Ugye jól teszem, hogy nem keresek komoly kapcsolatot? 40-es, komoly egzisztenciával rendelkező pasi vagyok, de az itt irkáló "hölgyek" egy részének az arroganciája annyira visszataszító, hogy egy életre elment a kedvem egy komoly kapcsolattól.

Figyelt kérdés

Csak olyanokat olvasok, hogy "jól tetted, hogy megcsaltad a pasit", meg "húzni kell még egy jó darabig" , meg "hogyan lehetne elszedni a férjem vagyonát", meg "minden pasi szemét"...stb...stb...

Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de ez elborzaszt!!

2011. aug. 22. 18:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
95%

1. Az ide írogatók nem reprezentatív minták.

Névtelen, anonim, tehát egy nő is írhatja magára, hogy ffi-meg fordítva, 45 éves is, hogy 16, meg fordítva.

2. Az oldalon sokan szeretik megírni a "tutit", mert a valóságban másabbak azért, de itt megmondhatják a magukét.

3. Ez a "40 es pasi vagyok , komoly egzisztenciával" már túl reklám.

4. Ez nem társkeri oldal, gondolhatod, hogy mindenféle válasz van ....:)

2011. aug. 22. 19:35
 22/62 anonim ***** válasza:

Gyakran járok erre az oldalra, így van ez már több, mint 2 éve.

1 éve itt találtam meg a páromat. Szimpatikusnak tartotta az egyik hozzászólásomat, így aztán rámírt. Pedig a 90% "közeledését" elutasítottam, nem is válaszoltam rájuk, de ő valahogy egy email-lel megfogott.

Azóta a menyasszonya vagyok.

23L

2011. aug. 22. 19:35
 23/62 anonim ***** válasza:
Egyébként nem mondtam, de veszélyesen rossz emberismerők irkálnak ide. A kérdezőt is mumusnak állítják be, meg mindenféle bunkónak, aki nélkül jobban járnak a nők, pedig én biztos vagyok benne, hogy nincs igazuk, szerintem a kérdező tisztelettudó és jó ember, csak épp anonim fórumon,ahogyan senki,ő sem tud kezet csókolni.
2011. aug. 22. 19:36
 24/62 anonim ***** válasza:
A "MentolBogyóRoppancs" nevű olvtárs beírása jól pédázza, hogy igazam volt. :P
2011. aug. 22. 19:37
 25/62 anonim ***** válasza:

19:35 vagyok

Azt kihagytam, hogy nem társkeresés céljából regeltem, hanem azért, hogy érdekes történeteket olvassak, választ adjak kérdésekre, vagy én tudjak kérdezni.

A szerelem pedig észrevétlenül rámtalált.:)

2011. aug. 22. 19:37
 26/62 anonim ***** válasza:
50%
valahogy szerintem az életkor és a magas pozíció fordítottan arányos az illúziókkal... azért mert minél feljebb vagy annál nagyobb a holdudvarod, akik csak arra várnak, hogy hol nyalhatnak be neked, közbe meg a pokolra kívánnak, egyesek, el kell dönteni ki igaz és ki hamis, ha találtál már pár hamisat, akkor rájössz, milyenek ők, és mit lehet tőlük várni és a jóktól is szintúgy... ha főnök vagy, találkoztál már olyan alkalmazottal, titkárnővel, aki csak arra várt hogy széttegye a lábát neked, egy kis plusz pénzért, ékszerért, akármiért, abból gondolhatod, hogy háát nem minden nő egyforma, valószínű, vagy azt gondolod, mind krva, és ebben is van igazság... Vagy bedőlsz ezeknek vagy nem...Meg ha valaki a semmiből lesz valaki, akkor azt is látja, hogy nahát amíg a Suzuki-val jártam nem voltak velem olyan kedvesek ezek a lotyók, most, hogy a Mercivel, ugyanaz a csaj, alig várja, hogy végre leszólítsam, és valahogy "helyesebb lettem" így hogy van pénzem... élet pici tapasztalásai...
2011. aug. 22. 19:40
 27/62 anonim ***** válasza:
először gondolkoztam h mi az az olvtárs, de rájöttem nagynehezen... de ha egyszer ezt gondolom?! szerintem nem az, és kész, de nem mondtam hogy hülye, azt se hogy rossz ember, csak hogy sztem nem valami nagy góré azért mert lsd aaz előző hszban
2011. aug. 22. 19:42
 28/62 anonim ***** válasza:
Mentol, szerintem tévedsz.
2011. aug. 22. 19:43
 29/62 anonim ***** válasza:
mmint miben?
2011. aug. 22. 19:44
 30/62 anonim ***** válasza:

A véleményedben, amit a kérdezőről alkottál pár sor alapján, ráadásul igen alpári stílusban.

Alapból nincs értelme a gondolatodnak. Miért akarna valaki anonim fórumon hazudozni az egzisztenciájáról?

2011. aug. 22. 19:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!