Ugye jól teszem, hogy nem keresek komoly kapcsolatot? 40-es, komoly egzisztenciával rendelkező pasi vagyok, de az itt irkáló "hölgyek" egy részének az arroganciája annyira visszataszító, hogy egy életre elment a kedvem egy komoly kapcsolattól.
Csak olyanokat olvasok, hogy "jól tetted, hogy megcsaltad a pasit", meg "húzni kell még egy jó darabig" , meg "hogyan lehetne elszedni a férjem vagyonát", meg "minden pasi szemét"...stb...stb...
Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de ez elborzaszt!!
A kifejtésben.
Nem véletlenül érkezett ennyi válasz.
Sok embert megsért maga a kérdés. Pont amiatt, ahogyan mondta.
Hát figyi, szerintem meg, a kérdésben azt mondja, elment a kedve a komoly kapcsolattól, ami egyéni szoc problem, a kifejtésbe meg egy egyáltalán nem meglepő dologról ír. Lehet ilyeneket mondani nőkről és van benne igazság, mint ahogy lehet ilyeneket mondani pasikról és abban is van igazság. Csak hogy mi benne a meglepő,vagy az új, azt nem tudom...
Régebben hallottam, hogy az özvegyasszonyoktól kell félni, mert ők már egyszer öltek, még a mai napig hatalmasat röhögök rajta :-D ...nem kell véresen felfogni mindent. Csak ne haverkodj rosszal rosszkor, és meg van oldva a kérdés.
Látom nem értitek, na sebaj :)
Egyébként már menyasszony vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!