Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól teszem, hogy nem...

Ugye jól teszem, hogy nem keresek komoly kapcsolatot? 40-es, komoly egzisztenciával rendelkező pasi vagyok, de az itt irkáló "hölgyek" egy részének az arroganciája annyira visszataszító, hogy egy életre elment a kedvem egy komoly kapcsolattól.

Figyelt kérdés

Csak olyanokat olvasok, hogy "jól tetted, hogy megcsaltad a pasit", meg "húzni kell még egy jó darabig" , meg "hogyan lehetne elszedni a férjem vagyonát", meg "minden pasi szemét"...stb...stb...

Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de ez elborzaszt!!

2011. aug. 22. 18:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
85%

Szia. Magam is majdnem annyi idős vagyok, mint Te (-1 év). Nekem majdnem két hónapja tökölődik a csajom, hogy akar-e velem maradni vagy sem. Mindezt 13 év látszólag tökéletes kapcsolat után. Azért látszólag, mert ha az lenne, nem tartanánk itt. Néha kezd hasonló érzetem lenni, mint Neked, azzal a különbséggel, hogy nekem megvolt a "mindhalálig" kapcsolat és sokszor vergődök az "úristen mit bazstam el" és a "kuvraéletbe de át lettem bazsva"között. Ja, arrogancia. Na az van. Nem csak itt, hanem más fórumokon is.

Szerintem amúgy csak rossz helyen keresel. Van egy közmondás, igaz, az a kuvrákról szól: "vannak tisztességes lányok is, csak őket nem látod az utcasarkokon" na ennek analógiájára: Vannak normális csajok is, csak nem ők tépik a szájukat mindenfelé.

Ha meg eltalál Ámor nyila, akkor másképp fogod gondolni az egészet.

A legjobbakat pajtás!

2011. aug. 22. 19:13
 12/62 anonim ***** válasza:

Mindenképp jól teszed,hogy itt nem keresel kapcsolatot :) Az ilyen válaszolókra ne figyelj oda, bár ez nehéz kérés, én sem bírom ki, hogy ne szóljak be nekik, túl erős az igazságérzetem.

Most ezernyi sértegető szöveget fogsz kapni a sértett hölgyektől (bár én a hölgy szót másra használom :) ), remélem nem fognak nagyon megbántani vele.

22/N

2011. aug. 22. 19:16
 13/62 A kérdező kommentje:

Már régebben is olvasgattam itt.

Pont két utazás között vagyok most éppen és ma csak úgy "lazsáltam" itthon.

Ekkor kezdtem el itt olvasgatni a különböző hozzászólásokat.

Elképedtem, ennyi női agresszivitás láttán.

2011. aug. 22. 19:18
 14/62 anonim ***** válasza:
35%

Ha ilyen a felfogásod, akkor igen, jobban csinálod.Ne büntess senkit!

21-L

2011. aug. 22. 19:21
 15/62 anonim ***** válasza:

Tudom :)

Viszont ez azért úgy veszem észre eléggé szélsőséges.

Szóval azért az interneten kívüli életben ennyi mocskot és ilyen idióta meglátásokat nem tapasztal az ember. Van olyan kérdés, ahol azt írja egy szülő, hogy egyik gyerekét jobban szereti a másiknál, a többiek bólogatnak neki.

Ez nem oké, itt mégis ezt olvastam.

Szóval hülyeségként hangzik, de engem ez a családi kapcsolatok témakör az álom és ébrenlét határmezsgyéjére emlékeztet, mert annyira nem elvont, hogy álom legyen, de annyira nem is valóság, hogy adjak rá :)

22/N

2011. aug. 22. 19:23
 16/62 anonim ***** válasza:
80%

ma 19:18

Én is padlót fogok néha az ide írogatóktól. :D Tisztelet a kivételnek, azért vannak itt normális emberek is. Én sokszor a fanatikus fafejű, durva férfiakon nem tudok itt kiigazodni, de nők között is vannak szép számmal agresszíven beszólogatók. Mondjuk én már annyira nem "borzadok el", mert nem érint a téma annyira, nekem nagyon aranyos férjem van, úgyhogy én tapasztaltam, hogy nem csak olyan pasik vannak, mint akik itt válaszolgatnak és most még egyszer tisztelet a kivételnek.

32/N

2011. aug. 22. 19:27
 17/62 A kérdező kommentje:
Nem keresek itt kapcsolatot, csak meglepődtem alaposan, mert a női hozzászólók bizonyos válaszai alapján, egy olyan oldalukat ismertem itt meg a "hölgyeknek", amelyre egyáltalán nem számítottam!
2011. aug. 22. 19:28
 18/62 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, nyugodj meg, annyi rosszindulatú, begyepesedett nő van ezen a fórumon, hogy hihetetlen. Szerintem javarészt a gyesen lévő elhízott anyukák írogatnak inkább folyamatosan az ilyen kategóriákba, vagy a megcsalt, agyonalázott nők. Nekik mániájuk a lepontozás is, már megyfigyeltem :)))

Én kb 1-2 hetente járok ide, átfutok pár kérdést, ennyi elég is, közoktatás és politikai kategóriába írok leginkább. Ne ezalapján a fórum alapján ítélj, vannak normális nők is.

2011. aug. 22. 19:32
 19/62 anonim ***** válasza:
54%

Még kiegészítem az előző válaszomat azzal, hogy érdemes nagyon vigyázni, hogy mit kérdezel, mit válaszol, mit árulsz el magadról.

Csak néhány behelyettesítő példa (jó undok pisca szimulátor szoftver van az agyamba letöltve :)), tehát nem az én véleményem, de ismerem egyesek észjárását, szóval:

-ezzel a hozzáállással ne is csodálkozz, hogy nincs nőd

-jobban is teszed, ha nem akarsz, mert nem járna veled jól az a nő

-jobban jár a képzeletbeli barátnőd, hogy nem te vagy neki

-ideje lenne felnőni és nem mindenkire haragudni

-40 évesen több eszed is lehetne, szánalmas vagy

-nem csoda, hogy nem találsz senkit, ilyen hapsival én sem akarnék komoly kapcsolatot (N)

Na folytassam? :P :)

Ezek nem az én véleményeim, csak behelyettesítettem a "célcsoport" észjárását.

2011. aug. 22. 19:33
 20/62 anonim ***** válasza:
:-DD nem velünk baxol ki :-D őszintén szólva... egyébként meg szerintem sehol nem vagy te komoly egzisztenciával rendelkező pasi... egyrészt mert az olyanok nem szoktak gyk-ről eldönteni hogy mostantól nem lesz komoly kapcsolatuk... vagy nem ugyan azt értjük komoly egzisztencia alatt... szerintem azoknak a 40es tapasztalt férfiaknak van annyi emberismeretük már, hogy tudják kitől mit lehet várni...
2011. aug. 22. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!