Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól teszem, hogy nem...

Ugye jól teszem, hogy nem keresek komoly kapcsolatot? 40-es, komoly egzisztenciával rendelkező pasi vagyok, de az itt irkáló "hölgyek" egy részének az arroganciája annyira visszataszító, hogy egy életre elment a kedvem egy komoly kapcsolattól.

Figyelt kérdés

Csak olyanokat olvasok, hogy "jól tetted, hogy megcsaltad a pasit", meg "húzni kell még egy jó darabig" , meg "hogyan lehetne elszedni a férjem vagyonát", meg "minden pasi szemét"...stb...stb...

Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de ez elborzaszt!!

2011. aug. 22. 18:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Hát előre is köszönöm :)
2011. aug. 22. 20:58
 52/62 anonim ***** válasza:
Mikor lesz a lagzi? (^.^) ?
2011. aug. 22. 21:11
 53/62 anonim ***** válasza:
Lagzirol juta eszembe,mennyire ennek finom lagzis husilevest... Nyammm... :)))
2011. aug. 22. 21:14
 54/62 anonim ***** válasza:
*jut,bocsi... :D
2011. aug. 22. 21:15
 55/62 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy lakodalomimádó. A két tanús esküvők híve vagyok :)

Minden reményem szerint nyáron :)

2011. aug. 22. 21:15
 56/62 anonim ***** válasza:
Na de nem akarok offolni, hogy válaszoljak is, ha csak a fórumot nézzük, akkor tényleg igaza van a kérdezőnek, elképesztő mik mennek itt.
2011. aug. 22. 21:18
 57/62 anonim ***** válasza:

o.O ???!!! ... -.-" ... (ezt a két tanúsra)

Hát, sok boldogságot! :-)

2011. aug. 22. 21:23
 58/62 anonim ***** válasza:

Hát te tudod, amúgy habár a nők többsége (ahogyan a férfiak többsége is) ilyen, azért vannak kivételek.

És én annak a híve vagyok, hogy társat nem hálózaton keresztül (mert ott olyan amilyen akar), hanem élőben kell felszedni.

2011. aug. 22. 21:29
 59/62 anonim ***** válasza:
88%

Csak olvasgatlak itt és úgy elgondolkoztam azon, hogy most akkor te 40 éves korodig gondolkoztál azon, hogy belekezdj-e egy komoly kapcsolatba, az eddigi élettapasztalataid alapján nem tudtál dönteni, de aztán valahogy idekeveredtél erre az oldalra és ... Heuréka!... Rájöttél az itteni arctalan, névtelen, ismeretlen hozzászólók egy részének az arrogáns válaszai alapján, hogy neked nem kell komoly kapcsolat.

Nekem ez így egy kicsit... érdekes. :)

2011. aug. 22. 22:04
 60/62 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de elmentem vacsorázni és ez idő alatt, közel 60 válasz érkezett??!

(Szeretem a kínai ételeket.)

Van egy-két válaszoló amelyik jól és pontosan ráérzett, hogy milyen is vagyok, de van aki alaposan melléfogott.

Kezdem az utolsóval.

Azt írtad: "most akkor te 40 éves korodig gondolkoztál azon, hogy belekezdj-e egy komoly kapcsolatba"

A válaszom NEM !

Lehet, hogy neked ez furcsa, de keresztbe-kasul bejártam a fél világot és kisebb gondom is nagyobb volt, mint, hogy "unalmamban" ezeken a kérdéseken töprengtem volna.

Teljesen más dolgok foglaltak le és a negyven év úgy elrepült, hogy nem is értem, hogy hová lett??!

Tudod, ha az embernek céljai vannak és meg is szeretné valósítani, akkor tenni is kell érte...

(Nekem fontos volt, hogy megtanuljak pl. repülőt vezetni.)

Mégis naív vagyok és a napokban tudtam meg, hogy az "albi", az nem albinót jelent hanem albérletet és a "vok" az nem Wok, hanem vagyok...stb...

2011. aug. 22. 22:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!