Szerintetek gáz, ha? .
egy huszonéves férfinek az anyja:
- uzsonnát (ebédet) pakol
- szól neki, hogy borotválkozz meg, vegyél fel sapkát és hasonlók
- ruhát vesz neki (nem 1-2 ingre gondolok, hanem alsónadrágra is. vagy pénzt ad cipőre)
- az élete minden részletéről tudni akar (be kell neki számolni, hogy most ezt csinálunk, most azt csinálunk, stb., stb.)
Miközben a fia már házas. Hogy lehet az ilyet kezelni?
ha én lennék a felesége, engem nagyon zavarna...most a pasi nevében nem tudok írni, mert nő vagyok :D
de engem nagyon zavarna, ha a férjemnek uzsonnát csomagolna az anyja, holott az a feleség dolga...
és igen, engem a gatya vásárlás is zavarna, a beszámoló meg a pasin múlik, hogy mennyit mond el....de ha ezek a pasit nem zavarják, akkor még nem szakadt le az anyjáról, és engem ez zavarna a legjobban...neki kell leállítani
Pakolhat uzsonnát (gondolom egy házban laktok) ha nem, akkor elég nehézkes lenne minden nap ebédet vagy kaját pakolnia neki. Ha meg egy házban laktok, akkor még jó hogy megkérdezi hova mentek meg ilyesmi. Persze minden részletet nem kell tudjon, az sok. De hogy szombaton kirándulni megyünk a mittudomén hova, azt tudhatja nyugodtan. Az meg, hogy szól neki, hogy borotválkozz meg stb, egy olyan dolog hogy neki a "kisfia", és miért ne szólhatna? Szóljon. Aztán ha a fia olyan, hogy mindent megcsinál az anyjának, akármilyen hülyeséget is kér, ugrik, az nagyobb baj, de ha kap valami tanácsot megfontolja és dönt hogy úgy csinálja e vagy sem, az nem nagy baj. Alsónadrág. Pff... minden karácsonyi ajándék nélkülözhetetlen kelléke :-DD Sajnos. Ha ad pénzt az jó, legalább nem kér pénzt. Az rosszabb lenne.
Szerintem mosolyogj és ennyi.
Szóval igen, lehet így is... Ezek szerint egyedül maradtam, de engem (talán kiderült már) zavar.
3. válaszolónak: Sajnos nem állítja le és mindent elmond neki, pont olyan részletességgel, ahogy megkérdezte tőle. (Lehet, hogy olyan is van, amit ketten beszélnek meg és én nem tudok róla)
Szerintem az van, hogy zavarja is, de nem is meri leállítani (fél, hogy megbántaná - egyébként jól sejti, már apró finom pedzegetésekre is ugrik). És valahol még nem szakadt le róla, csak ezt nem vallja be.
így korántsem nevezhető a kisfiú férfinek.
az én párom anyukája is ilyen, a párom meg balga, h nem állítja le. bár gondolom neki ez így marha kényelmes, hogy akárhova megy, nem kell se kaját, se ruhát csomagolni, elég ha pörgeti a kocsikulcsot ujján, mert az anyja már mindent megcsinált helyette.
a vicc, hogy már rég külön él tőle, velem lakik, de mivel az anyjának nincs senkije, ezért a fián tölti ki a gondoskodási kényszerét.
az elején még rosszul esett, próbáltam "versengeni". mostanra nem érdekel, ha neki ez jó, csinálja.
szerintem amit nem lehet megváltoztatni, azt el kell fogadni. csak tudatosítani kell a kisfiúban, hogy ha az anyja már nem lesz, akkor kénytelen lesz mindent egymaga elintézni, megcsinálni, megvenni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!