Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudassam az unokaöcsémmel...

Hogy tudassam az unokaöcsémmel, hogy sok nekem?

Figyelt kérdés

Folyamatosan simogat, ölelget és puszilgat, család többi tagjával is ezt teszi, rátelepszik az emberre mozdulni nem lehet tőle, de senki nem szól neki, mindenki csak jelzi a másiknak hogy sok. 14 éves.

Máskor pedig degradáló hangnembe nyilvánul meg, és mindenkinek a határait teszteli. Kitör meg ordít, és kitalál valamit, másokat manipulálva megprobálja végig vinni. Ha nem úgy van ahogy ő akarja akkor meg fenyegetőzik.

Tudom kamasz, de valahol ez nem normális viselkedés...

okt. 31. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi idősen nem lehet ráhúzni,hogy kamasz.
okt. 31. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
A csávó bolond. Valszeg a szülőknél is csúszik a kuplung.
okt. 31. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Beteg. Nem értelmi fogyatékos? Ők szoktak ilyen túláradóan szeretni. Az ordibálás is belefér abba.
okt. 31. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szólsz neki, a szüleinek és a saját szüleidnek, hogy bár szereted unokaöcséd, de neked már kellemetlen a túl sok fizikai kontaktus. Szeretnéd ha abbahygná, azt hogy ennyire rád telepszik.

Köszönéskor egy puszi és egy ölelés max (ha neked ez belefér) és annyi.

Mindig szólj ha túl lépi a határt.

"Gergő, megbeszéltük, hogy nekem ez kellemetlen hogy ennyire ölelgetsz. Kérlek, hagyd abba"

Ha erre hisztizik, akkor a szülők lépjenek közbe. Az ő feladatuk kordában tartani a gyereket.

okt. 31. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a nem normális, hogy hagyjátok és nem szóltok. Mitől féltek, de komolyan?

Miért fél az itteni kérdezők 99,9%-a kinyitni a száját egy családtagnak? Miért?

Az rendben van, hogy ő kellemetlenséget, határsértést okoz neked, de az nincs, ha szólsz?

Behalok rajtatok, kérdezők.

okt. 31. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
34%
Azért én még nem mondanám rá, hogy értelmi fogyatékos. Persze az esély meg van rá, de az is lehet, hogy csak ADHD-s, vagy autista.
nov. 1. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!