Tudnàtok nekem ötleteket adni,hova mehetnèk holnaptòl? Szombathely!
Szòval,az törtènt,hogy nincs hova mennem,mert a pàrommal èltem,de kirakott. Se pènzem semmim nincs. Csalàdom kizàrva,ők nem jók hozzàm ès màs nincs senkim. Se baràtok,akik nem a szüleiknèl èlnek...szòval senkim nincs. Szàllàsra nincs pènzem...Munkahelyem van,de mèg messze a fizetès. Ott sem tudnak segìteni rajtam..esetleg valami ötlet? Nagyon megköszönnèm. 25L.
Ha valaki tudna valami segìtsèget,felveszem vele a kapcsolatot akàr a facebookon is.
És te névvel, elérhetőséggel a helyi facebook csoportokban, tiktokvideóban kitetted már?
Mi miatt tett ki?
Albérlet volt, vagy közös lakás? Hová szól a lakcímkártyád?
Hol voltál a pasid előtt?
"Munkahelyem van,de mèg messze a fizetès."
Kérhetsz előleget.
Ha elöleget kér, az utána fog hiányozni, másrészt annyit garantáltan nem adnak, amiböl egy szobát/lakást tudna kibérelni.
AKi meg azon pörög, hoghxy hol lakott a kapcsolat elött - ha akkor bérelt egy lakást (vagy szobát), azt azóta már kiadták másnak! VAgy van, aki úgy gondolja, a tulajok évekig üresen hagynak valamit csak azért, hátha egy régi bérlönek egyszer még szüksége lesz rá????
Sajnálom a helyzezedet,amibe kerültél. Nemed hosszútávon kellene megoldás,mivel senkire sem számíthatsz.
Próbálj meg új munkahelyet keresni,amihez van szállás. Legalább lesz hol aludnod. Amíg ilyet nem találsz,addig a mostanit tartsd meg,amíg tudod. Ott gyűjtögess,és ha sikerül spórolnod,vegyél.ki egy szobát. Ennél meg már csak feljebb van.
Én nem szombathelyi vagyok,de biztos szorítanék neked helyet,ha csak annyit is,hogy legyen ágyad,és egy asztalod székkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!