Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnàtok nekem ötleteket...

Tudnàtok nekem ötleteket adni,hova mehetnèk holnaptòl? Szombathely!

Figyelt kérdés

Szòval,az törtènt,hogy nincs hova mennem,mert a pàrommal èltem,de kirakott. Se pènzem semmim nincs. Csalàdom kizàrva,ők nem jók hozzàm ès màs nincs senkim. Se baràtok,akik nem a szüleiknèl èlnek...szòval senkim nincs. Szàllàsra nincs pènzem...Munkahelyem van,de mèg messze a fizetès. Ott sem tudnak segìteni rajtam..esetleg valami ötlet? Nagyon megköszönnèm. 25L.

Ha valaki tudna valami segìtsèget,felveszem vele a kapcsolatot akàr a facebookon is.

okt. 31. 20:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Azért annak nem a fidesz az oka, ha valakinek zéró szociális élete, zéró családja, zéró támogató emberi kapcsolata van, zéró barátja, ismerőse, akire számíthat, és zéró tehetsége, amiből pénzt lehetne csinálni hirtelen.
nov. 1. 09:06
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

Szombathelyi vagyok, de ez így gáz. Ha munkahelyed van, akkor első körben S.O.S. fizetnék egy barátnak pár napra annyit, hogy ezért cserébe lakhassak nála (rezsibe beszállás, meg ha az illető olyan és kéri, igényli, akkor egy kis plusz, hogy ez neki is megérje), vagy minimum az összes házimunkát átvenném (mosás, főzés, takarítás, felmosás-porszívózás -egy lakásban is van bőven ilyen muszáj-kötelező házimunka, hogy ne robbanjon le drasztikusan a lakás állapota -, vasalás,stb..

Idegen ember garanciák nélkül (ha nincs pénzed, de mivel pl. egy időben jól ment a szekér és van 5 darab milliós Rolex órád, akkor nyilván az is egy garancia, egy biztosíték, amit neki kvázi zálogba adhatsz, amíg nem tudsz fizetni) nem fog befogadni.

nov. 1. 09:16
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

Kilences, én is azonnal kiraktam az exemet, miután összeszedtem magam a bántalmazás után, szó nem volt arról, hogy egy másodperccel tovább maradhat a lakásomban.

Neki sem volt hová mennie - és? Hogyha neki 29 évesen, dolgozó felnőttként nincs elég tartaléka, rhadtul nem az én problémám 😅

nov. 1. 10:47
 14/27 anonim ***** válasza:
19%

Amúgy kérdező, írásjelek, szóközök... mellesleg sokat elmond RÓLAD, hogyha nincsen egy darab barátod sem, de még a családod sem fogadna be.

Bocs, nyilván okkal nem tartanak veled kapcsolatot, csak jó áldozatnak beállítani magad.

nov. 1. 10:48
 15/27 anonim ***** válasza:
21%
11es nálam kevesebb fidesz ellenes ember van, de az az alap jh ,ér odsteszem a kis popsimat valakihez akkor ha kidob, van hova menne, nem vagyok igyenélő kaki.
nov. 1. 11:41
 16/27 anonim ***** válasza:
59%

10 22 évesen lehet most kezdett el dolgozni.

Akkor se rakok ki egy másik embert csak úgy az utcára, hacsak nem az életemre tört!

nov. 1. 13:32
 17/27 anonim ***** válasza:
26%
16os akkor fogadj már be engem is légyszi ígérem havi 120ból megúszol
nov. 1. 14:31
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem menj el egy munkásszállóra 1-2 hónapra 11-es Huszárúton is van. addig csak minimálisat költs és egy szobát már tudsz ki venni magadnak addig, amíg talpra nem tudsz állni, még pár hónap egy kisebb albérletet próbálj keresni, amit ki bírsz fizetni. nehéz pár hónap lesz, míg talpra állsz, de állandóan mások segítségére nem szorulhatsz.
nov. 1. 15:31
 19/27 anonim ***** válasza:
10%
17 nem vagy és nem is voltál senkim, hogy befogadjalak.
nov. 1. 16:52
 20/27 anonim ***** válasza:
67%

19es, de hát milyen szemét lennél ha nem fogadnál be. Ígérem nem török az életedre.

Vagy csak más péniszével könnyű verni a csalánt? Nem tudhatod, lehet a kérdező hisztis, ingyenélő.

nov. 1. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!