Megtanulod a falusi életmódot, hidd el jobb mint a városi, pár hónap után megszokod, ha meg egy kicsit visszavágysz a városba könnyen feltudsz menni, mert egy köpésre Szombathely ezektől a helységektől. DE gondolom úgyis Szombathelyen tanulsz, szóval leszel városba is meg faluba is, és ez így korrekt.
2012. máj. 10. 23:31
2/19 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Beleszólhatsz egyáltalán?
Próbáld meggyőzni, hogy ott fogtok ragadni, mire megbánja már nem tud lépni. Buszozhattok folyamatosan, bármilyen program akad tíz után nincs busz. Vagy annyi autót fenn tud tartani, hogy mindenki külön jöhet-mehet? Mennyiért akar házat venni? Egyik hely sem való fiataloknak azok közül amit felsoroltál.
2012. máj. 10. 23:32
3/19 anonim válasza:
Gondolom ott tudná a megélhetést biztosítani édesanyád.
Mit csinálj? Kecskét. Annak jó ára van.
2012. máj. 10. 23:39
4/19 anonim válasza:
Sosem tudnék ilyen kis falvakban élni, ahol semmi nincs..igenis van beleszólásod, úgyhogy ha nem tetszik, nyugodtan mondd meg.
2012. máj. 10. 23:54
5/19 anonim válasza:
Gondolom busz,meg egyéb dolgok vannak,és be tudsz menni a városba:)
2012. máj. 10. 23:54
6/19 anonim válasza:
lol
2012. máj. 10. 23:55
7/19 anonim válasza:
Szombathelyről Bükre óránként megy vonat és Bük előtt Acsádon áll meg..vonat az van:D
2012. máj. 10. 23:57
8/19 anonim válasza:
Mi is nagyvárosból költöztünk faluba, ráadásul egy megyével arrébb, mert ott volt munkalehetőség a szüleim számára. Ez általános iskolás koromban történt de akkor is tragédiaként éltem meg. Falun valóban semmi nincs, és aki a hangzavarhoz van szokva, meg a városi életritmushoz (és szereti is), annak higyjétek el el hosszú idő után is unalmas és lehangoló a falu. Én is a 10 kilométerre lévő városba járok gimnáziumba, ott vannak barátaim, ott a szerelmem. Szerencsére buszoznom nem sokat kellett mert mindig vittek oda-vissza autóval a szüleim, most meg már nekem is van jogsim, szóval bármikor ott tudok lenni a városon belül ahol csak akarok. Szerintem ez tart életben. Haza mondhatni csak aludni járok. Reggel fél 8 körül elmegyek iskolába, este 8-9 fele hazajövök, fürdés, alvás. A hétvégét meg szintén leginkább bent töltöm a szerelmemnél. Vagy ő itt nálunk, de akkor ki sem mozdulunk a házból, nem szeretjük még az embereket sem itt a faluban. Szóval 8 éves voltam mikor ideköltöztünk, mindig ahhoz voltam szokva, hogy a forgalom hangjára alszok el és kelek fel, a mai napig zavar, hogy itt csak a tücskök ciripelnek és semmi más életjelet nem hallani éjjel. Pedig lett volna 10 évem megszokni. Most 18 évesen alig várom a főiskolát, igaz csak 20 percnyire lesz innen, de a barátommal összeköltözünk egy albérletbe a városban.
2012. máj. 11. 00:11
9/19 anonim válasza:
'Sosem tudnék ilyen kis falvakban élni, ahol semmi nincs..igenis van beleszólásod, úgyhogy ha nem tetszik, nyugodtan mondd meg.'
Megmondani azt lehet, csak éppen lehet hogy semmi beleszólása! Lehet hogy egy távfűtéses lakásban élnek a városban, aminek már az eget veri a rezsije, és az édesanyja nem tudja fizetni. Ezért el kell adnia, és abból a pénzből egy kis faluban tudna házat venni, ahol esetleg fele annyi rezsiből megúszná. Ha önálló jövedelemmel rendelkezel, akkor maradj a városban albérletben, ha az neked jobb, mint a falu. Ha pedig még édesanyád tart el, nincs sok választásod.
2012. máj. 11. 00:25
10/19 anonim válasza:
#8! Ezek szerint csak mert te szivesen laknal falun, a kerdezonek is boldognak KELL lennie. Ez am a logika!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!