Anyám azt akarja költözzünk Szombathelyről valami közeli faluba. Mi csináljak?
1. Ha a kérdezö kiskorú, akkor hözönghet, de attól függetlenül mennie kell.
2. Ha nagykorú, akkor nem kell mennie, viszont nem is várhatja el, hogy az anyja eltartsa a továbbiakban.
3. Valószinü, hogy az anya nem jókedvében költözik, hanem anyagi okokból, ezért a kérdezö akármit mond, nem tudnak maradni.
4. GYakorlatilag minden faluból vonattal vagy busszal el lehet jutni a közeli városba, ha szükséges. Viszont ez is természetesen pénzbe kerül.
én 14 éves voltam amikor (szintén Szombathelyről)elköltöztünk egy faluba.
hát nekem nem jött be a falusi élet most 19 vagyok amint lehet visszaköltözök egy nagyvárosba.
itt kilépek az utcára és olyan mint ha egyedül lennék a faluba.tudom ez másnak jó de én nem bírom.
Normális internetet szolgáltatót is csak nehezen lehet találni és az is drága...
Igazából nem tudom van e jó oldala a falunak..talán csak az hogy vannak cseresznyefáink és nagyon finom a termésük.
16 éves vagyok.most panelba lakunk és tényleg sok a rezsi ezért akarja anyám eladni és venni egy házat falun..
én mondhatom hogy nem akarok faluba költözni de hiába.esetleg abba beleszólhatok hogy melyik házat vegyük mert már neten néztünk párat..
és ha Szombathely szélére költöznétek?
én is Herénybe( nem tudom ismerős neked) lakok,olyan átmenet a város és a falu között
és igazából szeretek itt élni, itt vannak a barátok, a környéken mindenki nagyon rendes, nyugalom van,
nem tudom mennyiért akartok házat venni, de a környéken nem egy eladó házat tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!