Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnàtok nekem ötleteket...

Tudnàtok nekem ötleteket adni,hova mehetnèk holnaptòl? Szombathely!

Figyelt kérdés

Szòval,az törtènt,hogy nincs hova mennem,mert a pàrommal èltem,de kirakott. Se pènzem semmim nincs. Csalàdom kizàrva,ők nem jók hozzàm ès màs nincs senkim. Se baràtok,akik nem a szüleiknèl èlnek...szòval senkim nincs. Szàllàsra nincs pènzem...Munkahelyem van,de mèg messze a fizetès. Ott sem tudnak segìteni rajtam..esetleg valami ötlet? Nagyon megköszönnèm. 25L.

Ha valaki tudna valami segìtsèget,felveszem vele a kapcsolatot akàr a facebookon is.

okt. 31. 20:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%

20 buta vagy.

Itt exről van szó nem egy full idegenről!

nov. 1. 17:13
 22/27 anonim ***** válasza:
39%
21es akkor te befogadnám az összes exedet csak hogy szegénykének ne kelljen az utcára mennie? Akkor is ha megalázott? Hiszen nem tört az éltedre csak az önrétékelésed tette tönkre, nincs okod kidobni, had éljen még ott 4-5 évig.
nov. 1. 17:16
 23/27 anonim ***** válasza:
51%

22 most szakítottak. Nem fogadnám be...de egyik napról a másikra nem is raknám ki amíg nem veszélyezteti az életem vagy a testi épségem!

Senki nem beszélt 4 5 évről! Kapna 1 2 honapot...attól függően miért mentünk szét.

Direkt forgatod ki? 🤦🏻‍♀️

nov. 1. 17:41
 24/27 anonim ***** válasza:
38%

23as de hát miért nem fogadnád be szegény szerencsétlen exedet? Lenne szíved nézni hogy utcára kerül? Milyen ember vagy te? 1-2 hónapig igazán ott lakhatna, eltarthatnád, moshatnál főzhetnél rá, hiszen ha men teszed milyen alja ember vagy ennyit igazán megtehetnél. És nem mindegy miért mentetek szád? Hiszen csak picit megalázott, a testi épségednek nem lett baja. Fogadd csak be az ártatlanját...

Vagy csak még mindig a más kuksijával csapkodás megy? Kíváncsi lennék ilyen esetben mennyire törnéd magad hogy befogadd az exeid.

nov. 1. 17:58
 25/27 anonim ***** válasza:
30%
Startaprón vannak olyan albérlet-hirdetések, ahol némi "ellenszolgáltatás" fejében ingyen lakhatsz. Nyilván ez nem mindenkinek fér bele, de ha nincs más megoldás, még mindig jobb, mint télen az utcára kerülni.
nov. 1. 19:40
 26/27 anonim ***** válasza:
33%
Marad az utca. Mondjuk vasútállomáson egy padon. Munkanapon meg intézz valami hajléktalanszállón helyet
nov. 2. 08:20
 27/27 anonim ***** válasza:
84%

"még mindig jobb, mint télen az utcára kerülni"

Hülyeség! Vannak hajléktalanszállók!

nov. 3. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!