Tudnàtok nekem ötleteket adni,hova mehetnèk holnaptòl? Szombathely!
Szòval,az törtènt,hogy nincs hova mennem,mert a pàrommal èltem,de kirakott. Se pènzem semmim nincs. Csalàdom kizàrva,ők nem jók hozzàm ès màs nincs senkim. Se baràtok,akik nem a szüleiknèl èlnek...szòval senkim nincs. Szàllàsra nincs pènzem...Munkahelyem van,de mèg messze a fizetès. Ott sem tudnak segìteni rajtam..esetleg valami ötlet? Nagyon megköszönnèm. 25L.
Ha valaki tudna valami segìtsèget,felveszem vele a kapcsolatot akàr a facebookon is.
20 buta vagy.
Itt exről van szó nem egy full idegenről!
22 most szakítottak. Nem fogadnám be...de egyik napról a másikra nem is raknám ki amíg nem veszélyezteti az életem vagy a testi épségem!
Senki nem beszélt 4 5 évről! Kapna 1 2 honapot...attól függően miért mentünk szét.
Direkt forgatod ki? 🤦🏻♀️
23as de hát miért nem fogadnád be szegény szerencsétlen exedet? Lenne szíved nézni hogy utcára kerül? Milyen ember vagy te? 1-2 hónapig igazán ott lakhatna, eltarthatnád, moshatnál főzhetnél rá, hiszen ha men teszed milyen alja ember vagy ennyit igazán megtehetnél. És nem mindegy miért mentetek szád? Hiszen csak picit megalázott, a testi épségednek nem lett baja. Fogadd csak be az ártatlanját...
Vagy csak még mindig a más kuksijával csapkodás megy? Kíváncsi lennék ilyen esetben mennyire törnéd magad hogy befogadd az exeid.
"még mindig jobb, mint télen az utcára kerülni"
Hülyeség! Vannak hajléktalanszállók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!