Mi lett mostanába a feleségem baja? Haza jövök a munkából olyan éhes vagyok hogy kopog már a szemem az éhségtől.
Figyelt kérdés
És egy por levest csinált, másodiknak meg 1 szál kolbász kenyérrel és osszam be. Ő meg megrendeli a kaját magának.. főleg ilyen fogyókúrásat update ami nem olcsó. Nekem mindig ilyen kajákat kell ennem.. tojásrántotta, csomó por leves.. Munka után haza érek nincsen kedvem főzni.. és pláne veszekedni sincs. Köszönöm a válaszokat! 34F2011. aug. 21. 13:46
61/65 anonim válasza:
A házaság nem jelenti hogy köteles rád minden nap főni te főzöl neki csak te lehetsz fáradt ő nem te mért nem rendelsz.
62/65 anonim válasza:
Vasárnap, pláne augusztus 21-én, tehát ünnepnap után, nincs Norbis kiszállítás. Kamu kérdés volt.
63/65 anonim válasza:
Mennyi idős a baba? Mert ez nagyon nem mindegy. Én is gyesen vagyok a másodikkal. Most három hónapos, a nagyobbik négy éves, és most vagyok ott, hogy tudok főzni. Eddig az én férjem is tojásrántottát evett, igaz én meg semmit sokszor( mire kész lett, már üvöltött a gyerek, utána elfelejtettem, aztán inkább pánikszerű mosogatásba, vasalásba stb kezdtem, és este kilenckor már leesett, hogy a reggeli tejeskávén kívűl nemigazán ettem semmit). A nagylány nem jár oviba, a pici meg napi nyolc órát ordított két felvonásban. Nagjából semmit nem tudtam csinálni, a wc-re menetel is egy külön mutatvány volt Éjjel is órákat altattam a picit, hogy a nagy tudjon aludni. Mamák nem segítettek semmit, és a párom is annyit segített, hogy hétvégére lelépett a nagylánnyal. Pénteken elmentek itthonról, és szombaton vagy vasárnap hazajöttek. Nagyon nagy segítség volt, bezárva a lakásba egy irritábilis babával. Ráadásul hozzájött ehhez még az is, hogy meg voltak arról győződve, hogy nekem ezért hálásnak kellene lennem. Hát nem vagyok az. Anyósom egy hihetetlenül rosszindulatú nő, pl évek óta azzal szórakoznak ( a párom és ő), hogy pl szombaton megfőzöm a kaját, és mire kész van, anyós telefonál, hogy kész náluk az ebéd, menjen a férjem, és vigye a nagylányt is. Ezt már megúntam, szombaton nem főzök és kész, de nem csinálnak belőlem hülyét többet. Aztán egyszer lett egy olyan szombat, hogy anyós elfelejtett telefonálni, a párom meg kereste rajtam az ebédet. :O Megkérdeztem, hogy miért nem eszik az anyjánál, eddig is ott evett, pedig látta, hogy a két gyerekkel megérek hazakeveredni a boltból, és igyekszem délre két fogást az asztalra tenni szoptatás mellett. Szóval én ezért nem is nagyon erőlködtem eddig, mert én ebben a családban csak akkor számítok, ha dolgozni kell. Ha pihenni kell, vagy szórakozni, akkor én abból rendszerint kimaradok. Most tudok a picitől főzni, és főzök, de inkább a lányom miatt, a párom már rég eljátszotta ezt a dolgot.
64/65 anonim válasza:
Hát én 2 gyerekkel (ikrek) vagyok itthon gyesen, és meg tudom oldani, hogy főzzek a férjemnek. És bármennyire meglepő, hogy a gyerekeim nem jelentenek plusz munkát nekem, nem hátráltatnak annak ellenére, hogy 95%-ban én gondozom őket.
És mindezek ellenére, bármennyire meglepő, nem borulok ki, nem esik le a karikagyűrű az ujjamról.
65/65 anonim válasza:
10:40
Te talpraesett vagy és nem punnyadsz.
Erdekes sokszor lehet olvasni, hogy a kismamàknak nincs idejük semmire, de internetre viszont van?
En is egyedül oldottam meg mindent és még csak nem is voltam depis.
Viszont mindenkinek joga van ahhoz, hogy ùgy vezesse az életét,ahogyan szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!