Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lett mostanába a feleségem...

Mi lett mostanába a feleségem baja? Haza jövök a munkából olyan éhes vagyok hogy kopog már a szemem az éhségtől.

Figyelt kérdés
És egy por levest csinált, másodiknak meg 1 szál kolbász kenyérrel és osszam be. Ő meg megrendeli a kaját magának.. főleg ilyen fogyókúrásat update ami nem olcsó. Nekem mindig ilyen kajákat kell ennem.. tojásrántotta, csomó por leves.. Munka után haza érek nincsen kedvem főzni.. és pláne veszekedni sincs. Köszönöm a válaszokat! 34F
2011. aug. 21. 13:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
47%
Istenem,ezt a tutyi mutyi,teszetosza hapsit,ami te vagy!Itt nyavajogsz,hogy nincs mit enned,minthogy nekiállnál,és összedobnál egy tartalmas nagy adag levest,vagy pörköltet,amit utána pár napig még bírsz enni.Elhiheted hogy nagyon sok ilyen férfi van,aki megfőz néha napján,és nem ilyen málészájú mint te.nem vagy valami életképes egy hapsi,szerencsétlen feleségedet sajnálom.
2011. aug. 21. 14:14
 22/65 anonim ***** válasza:
50%
Biztosan megteheti, hogy ezt csinàlja veled. Nekem is van 2 gyermekem, otthon is voltam velük, fogyóztam is, mégis fõztem mindennp. Kényeskedés ez màr nem màs, és ràd sz@rik.
2011. aug. 21. 14:15
 23/65 anonim ***** válasza:
62%

14:14

Miért lenne tutyi-mutyi nem elég ahàny óràt dolgozik? Hàt màr a fõzést is a férfiak oldjàk meg,akkor mi a francnak a hàzassàg. Kedves nõtàrsaim igy nagyon rossz irànyba haladunk.

2011. aug. 21. 14:17
 24/65 anonim ***** válasza:
43%

Ha nem dolgozik akkor bizony az ő dolga a főzés és házimunka, ebben egyetértek. Azt viszont nem értem hogy miért nem vele beszélgetsz most erről, hiszen ezt meg kell beszélni, normálisan, nem veszekedve. Megkéred hogy holnap főzzön már ezt meg azt. Szoktad egyáltalán mondani neki hogy mit ennél? Vagy olyan dolgot is csinálhatsz hogyha mondjuk holnap pörköltet ennél akkor vedd meg ma a hozzávalókat és kérd meg hogy csinálja meg másnapra. Egy gyors vásárlás már igazán nem megerőltető dolog munka után sem és csak megcsinálná a kaját utána, nem hagyná hogy ott romoljon el a cucc.

Persze nem olyan könnyű egy gyerekkel sem mint amilyennek látszik, szóval értsd meg ha néha semmi kedve az egészhez. Ilyenkor csinálj valami nagy adag kaját ami kitart akár egész héten.

2011. aug. 21. 14:17
 25/65 A kérdező kommentje:
Főztem ma ebédet. Rántott húst és sült krumplit salátával. Ő végig nézte.. Nem szólt semmit közbe ette amit a futár hozott. Mondtam már neki hogy mit ennék így meg úgy erre a válasz: jól van. Veszekedni nem akarok a gyerek miatt. Mert ha veszekedünk akkor nagyon.. és nem akarom hogy a gyerek igya meg e levét.
2011. aug. 21. 14:22
 26/65 A kérdező kommentje:
Igen biztosan nem vagyok életképes.. Azért is dolgozom látástól vakulásig. Mindent megteremtettem neki.. erre meg ezt kapom. Valami drasztikusabb megoldást kéne kitaláljak.
2011. aug. 21. 14:25
 27/65 anonim ***** válasza:
44%
és a gyerek mit eszk? mert ha egy éves körüli, akkor már szilárd táplálékot is kéne kapnia. Vagy anyuka update vackából eszik?
2011. aug. 21. 14:26
 28/65 anonim ***** válasza:
52%
14:17 Az Én férjem is napi 14-15 órát dolgozik attól függően,nyár van,vagy tél,kinti vagy benti munkájuk van e.Én is napi 12-őt kereskedelemben.14 éve vagyunk együtt.Minden nap főzök,de ha nagyobb adag levest,vagy pörköltet készít a férjem,akkor nem kell főznöm.Hétvégén is dolgozunk,alig találkozunk,mert ő szombaton szinte mindig,én meg felváltva,hol vasárnap,hol szombaton dolgozom.Ennyi munka után is szokott főzni,sokszor este amikor megyek haza,az asztalon gőzölög a finom leves,halászlé,pörkölt,rakott káposzta,stb...Neki nem gond ezt megcsinálni,örömmel teszi,és nem nyavajog soha.Megosszuk a főzést,sőt még a házimunkát is!Ő nem egy teszetosza férfi,akinek ha nincs odatéve elé a kaja,akkor nem eszik.Nem is kellene ilyen pasi,aki mindent csak elvár.
2011. aug. 21. 14:27
 29/65 A kérdező kommentje:
Még szopik közbe még kap ilyen kecskeméti bébi ételt.
2011. aug. 21. 14:29
 30/65 anonim ***** válasza:
20%
Na,látod!Ezek szerint tudsz ebédet készíteni,és ma nem dolgoztál.Mindent beteremtesz..Hát ezzel nem csak Te vagy így,még nagyon sokan képesek erre.
2011. aug. 21. 14:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!