Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lett mostanába a feleségem...

Mi lett mostanába a feleségem baja? Haza jövök a munkából olyan éhes vagyok hogy kopog már a szemem az éhségtől.

Figyelt kérdés
És egy por levest csinált, másodiknak meg 1 szál kolbász kenyérrel és osszam be. Ő meg megrendeli a kaját magának.. főleg ilyen fogyókúrásat update ami nem olcsó. Nekem mindig ilyen kajákat kell ennem.. tojásrántotta, csomó por leves.. Munka után haza érek nincsen kedvem főzni.. és pláne veszekedni sincs. Köszönöm a válaszokat! 34F
2011. aug. 21. 13:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
12%
Minden nõ keresi, hogy hol vannak a rendes férfiak? Tehàt itt vannak csak rosszul vàlasztott. Sajnos valóban azt csinàl veled amit akar.
2011. aug. 21. 13:56
 12/65 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik, mert gyesen van. még 2 évig.. 2 évig ez fog menni, nekem nincsen szükségem update kajára.. Dolgozó embernek nem kell ilyen cucc...
2011. aug. 21. 14:00
 13/65 anonim ***** válasza:
44%

Én hiába fogyózom, a páromnak akkor is megsütök ha szeretné 50 palacsintát meg két tortát és megállom, hogy ne egyek össze mindent. Attól, hogy én Norbi kaját rendelek őt nem fogom sanyargatni, meg rákényszeríteni és főleg nem várom el, hogy magára főzzön. Most jöhet itt a sok "modern", lázadó nő, hogy ők is dolgoznak, nem házatrtási gépek..stb.. Szerintem akkor is a nő dolga a főzés és én örülök, hogy ezzel is boldogabbá tehetem.

Kedves kérdező, szerintem nyugodtan szólj neki, merj kérni tőle, ha pedig mégsem szeretne, mert tényleg a diétája miatt nem bírja megállni, akkor keress egy szimpatikus étel kiszállítót és kérd meg a feleséged, hogy rendeljen neked, hogy ne akkor kelljen, mikor már éhesen hazaérsz..

2011. aug. 21. 14:00
 14/65 ava87 ***** válasza:
47%

Én csak azt nem értem, hogy ezt vele miért nem tudod megbeszélni. Mondtad már neki egyáltalán, hogy neked ez így nem jó?

Amúgy nem "kell" mindig ilyen kaját enned, egyrészt te is főzhetsz, másrészt ha a feleséged nem dolgozik, akkor meg is kérhetnéd, hogy ne ilyet főzzön, harmadrészt, lehet, hogy azért nem akar főzni, mert fogyózik, és ha megfőzi a finom kajákat, akkor nem tudna neki ellenállni, ezért elkerüli a kísértést inkább. Ha van miből, akkor te is rendelhetnél, vagy megkérhetnéd, hogy rendeljen neked is, olyat, amit te szeretsz. Vagy ott nem tudsz ebédelni, ahol dolgozol? Vagy annak a közelében?

2011. aug. 21. 14:01
 15/65 anonim ***** válasza:
29%
Édesapám is fizikai munkát végez, ha nem is mindennap, de legalább minden másnap főzünk. Belegondolok amikor és és a tesóim is kicsik voltak, anyu ledolgozta a napi 8 óráját a kórházban ápolónőként, utána go haza ellátott minket is (3-an vagyunk testvérek)és még főznie is kellett, nem pedig konzerv levest meg zacskós levest kaptunk asszem apumtól kapott is volna, fizikailag nem is inkább szóban. A másik meg főzhetne a párod úgy hogy olcsóbbra jönne ki mint az update és ugyan olyan minőségű és diétás lenne mint az a drága sz...r. Ha főz egy pörköltet csináljon mellé salátát, egye azt, vagy sültek mellé is rengeteg köretet lehet készíteni. Én azt is megértem h nincs kedve főzőcskézni, de akkor gondolna rád is, és le kell ülni és megbeszélni vele, hisz egy jól működő kapcsolat alapja a KOMMUNIKÁCIÓ.
2011. aug. 21. 14:02
 16/65 A kérdező kommentje:
Már szóltam neki hogy ez nem lesz így jó. Mert hogy ő neki most ez ízlik.. szeretné tartani a súlyát 55kg. Most komolyan? Akkor minek eszi..
2011. aug. 21. 14:02
 17/65 A kérdező kommentje:
Nekem pedig nincsen kedvem főzni 13-14 óra munka után.. Őrülök hogy ha letudok dőlni, Néha elmegyek enni grill cuccokat, meg lángost de azt sem ehetem életem végéig.
2011. aug. 21. 14:05
 18/65 anonim ***** válasza:
1%
arra válaszolj már:Ő dolgozik??
2011. aug. 21. 14:06
 19/65 A kérdező kommentje:
Írtam az előbb hogy gyesen van tehát nem.
2011. aug. 21. 14:07
 20/65 anonim ***** válasza:
26%
az előbb írta, gyesen van a felesége :)
2011. aug. 21. 14:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!