Mi lett mostanába a feleségem baja? Haza jövök a munkából olyan éhes vagyok hogy kopog már a szemem az éhségtől.
Én hiába fogyózom, a páromnak akkor is megsütök ha szeretné 50 palacsintát meg két tortát és megállom, hogy ne egyek össze mindent. Attól, hogy én Norbi kaját rendelek őt nem fogom sanyargatni, meg rákényszeríteni és főleg nem várom el, hogy magára főzzön. Most jöhet itt a sok "modern", lázadó nő, hogy ők is dolgoznak, nem házatrtási gépek..stb.. Szerintem akkor is a nő dolga a főzés és én örülök, hogy ezzel is boldogabbá tehetem.
Kedves kérdező, szerintem nyugodtan szólj neki, merj kérni tőle, ha pedig mégsem szeretne, mert tényleg a diétája miatt nem bírja megállni, akkor keress egy szimpatikus étel kiszállítót és kérd meg a feleséged, hogy rendeljen neked, hogy ne akkor kelljen, mikor már éhesen hazaérsz..
Én csak azt nem értem, hogy ezt vele miért nem tudod megbeszélni. Mondtad már neki egyáltalán, hogy neked ez így nem jó?
Amúgy nem "kell" mindig ilyen kaját enned, egyrészt te is főzhetsz, másrészt ha a feleséged nem dolgozik, akkor meg is kérhetnéd, hogy ne ilyet főzzön, harmadrészt, lehet, hogy azért nem akar főzni, mert fogyózik, és ha megfőzi a finom kajákat, akkor nem tudna neki ellenállni, ezért elkerüli a kísértést inkább. Ha van miből, akkor te is rendelhetnél, vagy megkérhetnéd, hogy rendeljen neked is, olyat, amit te szeretsz. Vagy ott nem tudsz ebédelni, ahol dolgozol? Vagy annak a közelében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!