Mi lett mostanába a feleségem baja? Haza jövök a
munkából olyan éhes vagyok hogy kopog már a szemem az
éhségtől.
Figyelt kérdés
És egy por levest csinált, másodiknak meg 1 szál kolbász kenyérrel és osszam be. Ő meg megrendeli a kaját magának.. főleg ilyen fogyókúrásat update ami nem olcsó. Nekem mindig ilyen kajákat kell ennem.. tojásrántotta, csomó por leves.. Munka után haza érek nincsen kedvem főzni.. és pláne veszekedni sincs. Köszönöm a válaszokat! 34F
Az én nagymamáim nem tehették meg, hogy délre ne legyen étel az asztalon, mert akkor volt csak buli a tanyán. Ráadásul még nem tudom hány ha. földjük is volt, amit nagyanyáim gondoztak, mert nagyapáim dolgoztak a tsz-ben, és még ez mellett gyereket is neveltek. ÉS igen én is, hogy most itthon vagyok mert nincs munkám főzök, takarítok és akkor is ez lenne ha dolgoznék. Ez a fene nagy férfi és nő közötti egyenjogúság..., le lehetne a wc-n húzni, hölgyeim ne akarjunk már egyenlőek lenni a férfiakkal, abból semmi jó nem sülne ki. Anyukának meg megmondhatod tisztelt kérdező, hogy igen is főzzön, ezt azért megérdemled, mert napi 10-en akárhány órát végiggürizel, csak hogy ő update vackot ehessen, vagy nem veszed meg neki, és akkor is kénytelen lesz főzni. Választhat...
2011. aug. 21. 14:49
42/65 anonim válasza:
már megint jönnek a feminista feleségek,vagy nők akik feleségek akarnak lenni de sohasem lesznek azok mert ilyen a hozzáállásuk,sajnálom a férjeket,a nő gyesen van ráér főzzön,én is diétázom van(sajna nincs tejem így belekezdtem) egy 4 hónapos kisfiunk mégis mindennap vagy 2 naponta főzök ha férjem itthon van akkor segít vagy épp ő főz ahogy kedve van,takarítok,sokszor segít de ha elmegy egy napra félnapra nem várom el hogy magának főzzön takarítson,normális házasságban segítenek egymásnak,és a feleség meg nem lusta főzni,ha ennyit nem tesz meg érted mire számíts,nem tudnál vele beszélni,mert ez nem normális
2011. aug. 21. 14:50
43/65 anonim válasza:
Hát igen,ki milyet szakít,olyat szagol.Nekem egy pillanatig sem kellene olyan férfi,akit ki kell szolgálni,mert hogy ő dolgozik.Én is dolgozom,és tök mindegy hogy gyárban,vagy otthon a picivel.A házimunkát is meg kell osztani,mert a nők is keményen dolgoznak,nekik is ugyanannyi pihenés jár mint egy férfinek.Én így választottam,és jól tettem.Nem úgy mint dédmamám,aki majd megszakadt otthon,de a dédpapának semmi nem volt jó,és lábasostól vágta ki a kaját az utcára,hogy mindenki lássa,ő mekkora legény.
2011. aug. 21. 14:57
44/65 anonim válasza:
Nagyon sajnálom kérdező :(
Remélem semmit sem segítesz otthon. Nehogy felmoss vagy elmosogass!!!
És menj el enni valahová, ahol nem agyontartósított vackok vannak.
2011. aug. 21. 15:01
45/65 anonim válasza:
Fel nem tudom fogni, hogy egyesek miért a kérdezőt szidják. Az anya otthon van, nehogymár a kérdező 14 óra meló után álljon neki főzőcskézni.
Azért egy gyerek melletti otthon lét akármennyire is kemény, rohadtul nem lehet összehasonlítani azzal, amikor robotolsz a munkahelyen megállás nélkül.
Én pedig olyan nő nem lennék képes lenni, aki így kihasználja a férjét.
2011. aug. 21. 15:04
46/65 anonim válasza:
Az én anyukám több műszakban dolgozott, egyedül nevelt, és mégis mindennap főzött nekem meg a tesómnak. Ha egy nő képes erre, a teremtés koronája, a nagybetűs Férfi nem tudja megcsinálni???
2011. aug. 21. 15:07
47/65 anonim válasza:
Gondolom, nincs kedve munka után egy ember kedvéért főzni órákig.Tényleg jobb lenne, ha megbeszélnétek, hogy te is rendelsz valamit.Vagy hordass magadnak étteremből.
2011. aug. 21. 15:08
48/65 anonim válasza:
Anyukád egyedül nevelt, nem sok választása volt, meg kellett élni, viszont a kérdező a családjáért dolgozik. Azért keres, hogy a családnak jó legyen. GYES-ből nem igen lehet megélni..
Szóval a férj klasszikusan eltartja a családját, csak elvárhatja, hogy rendes vacsora,naponta 1x (nem 3x) várja.
2011. aug. 21. 15:09
49/65 anonim válasza:
Szerintem fölösleges ezen vitatkozni,mert mindenki máshogy gondolja.Bár már kiskoromban sem értettem,hogy ha anya látástól-vakulásig dolgozik egy gyárban,apa meg egy másik gyárban,akkor miért van az,hogy anya hulla fáradtan még hajnal egykor főz,és éjjel takarít,apa meg este hazajön,nyúl a hűtőbe a sörért,és nagyokat böfögve nézi a tv-t.De azt tudtam hogy én nem így fogok élni.
2011. aug. 21. 15:12
50/65 anonim válasza:
Érdekes, nekem is kicsi babám van, mégis mindig rendben a lakás, tiszták a ruhák, főzök, azt ne mondja a sok feminista, hogy egy főzeléket vagy egy kis sült húst ne tudna készíteni a felesége!
Könyörgöm, senki sem akarja, hogy ingyencseléd legyen, de 2-3 naponta főzhetne is valamit. Szerintem a nejed egy lusta dög, aki élősködik rajtad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!