Mi lett mostanába a feleségem baja? Haza jövök a munkából olyan éhes vagyok hogy kopog már a szemem az éhségtől.
Figyelt kérdés
És egy por levest csinált, másodiknak meg 1 szál kolbász kenyérrel és osszam be. Ő meg megrendeli a kaját magának.. főleg ilyen fogyókúrásat update ami nem olcsó. Nekem mindig ilyen kajákat kell ennem.. tojásrántotta, csomó por leves.. Munka után haza érek nincsen kedvem főzni.. és pláne veszekedni sincs. Köszönöm a válaszokat! 34F2011. aug. 21. 13:46
32/65 anonim válasza:
14:17-nek: atyaég,miről beszélsz?? A házasság nem arra való, hogy ingyen házicselédünk legyen! De sajnos sok férfinak ez egyenlő vele. Beleértve a kérdezőt is.Ez elég szomorú... Sajnálom a feleségeiteket.
33/65 A kérdező kommentje:
Fogok dolgozni 10-től kezdem a munkát, de most rá értem mert nem tudtam aludni.. Valahogy megoldom a dolgokat.. Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 21. 14:35
34/65 anonim válasza:
Na már bocsánat! A felesége szült, tehát otthon van.. Jó értem hogy gyereke van meg minden.. De Akkor mit csinál egész nap otthon? ha ételt rendel.stb.. Hm? íyg könnyű élni.. a másik zabáljon amit talál ő meg rendeli magának az update koszott. Persze.. a férj az meg dolgozzon mint az állat.. Az ilyen nőktől hányni tudnék.
36/65 anonim válasza:
amugy meg hidd el a babával rengeteg munka jár,amit te nem is látsz! épp olyan minthogy Te dolgozol napközben!Tehát mindketten dolgoztok,csak Te fizetést is kapsz. Inkább becsüld meg hogy szült egy gyereket neked,minthogy itt elégedetlenkedsz! Amúgy rendelj te is futárcégtől,nem muszáj norbit,lehet tartalmasabb kajákat is kapni! Vagy egyél a munkahelyeden.elözö voltam
37/65 anonim válasza:
illetve 14_35 voltam,nem az elözö :D
38/65 anonim válasza:
14:27 vagyok,azt kifelejtettem,hogy sajna hosszabb időre kórházba kerültem egy pár éve.A férjem az összes meggy,barack,és szilvalekvárt befőzte,még szörpöt is rakott el,és ráadásul diétásan,mert én születésem óta cukorbeteg vagyok.Munkája mellett csinálta meg,és még készített nekem ételt is,amit behozott a kórházba,mert attól félt,ott nem diétásan kapom majd,és nehogy bajom legyen.
39/65 anonim válasza:
Érdekes, amikor volt kinek főznöm, akkor minimum másnaponta 8-9 óra munka után vagy előtt főztem, plusz hétvégén. Amióta egyedül élek, magamnak nincs kedvem főzni, ez tény.
40/65 anonim válasza:
Nem minden férfi egyforma. Ennyi. Jaj ugyan már a gyerek biztos még kicsi szopik sokat alszik stb.. Valakinek 3-4 gyereke van és így is ellátja a házi munkát és még dolgozik is. A felesége lusta dög és csak magára gondol ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!