Mi lett mostanába a feleségem baja? Haza jövök a munkából olyan éhes vagyok hogy kopog már a szemem az éhségtől.
Figyelt kérdés
És egy por levest csinált, másodiknak meg 1 szál kolbász kenyérrel és osszam be. Ő meg megrendeli a kaját magának.. főleg ilyen fogyókúrásat update ami nem olcsó. Nekem mindig ilyen kajákat kell ennem.. tojásrántotta, csomó por leves.. Munka után haza érek nincsen kedvem főzni.. és pláne veszekedni sincs. Köszönöm a válaszokat! 34F2011. aug. 21. 13:46
51/65 anonim válasza:
hààààt, hààààt,hààààt szóhoz sem jutok, a nõket vissza kellene rakni a fakanàl mellé, és a férjeknek több fizetést adni. Ez màr az az ùt,amelyet nem lehet megàllitani, ha igy haladunk mi nõk.A feleséged biztosan ezt a példàt làtta otthon is. Menjél anyukàdhoz ebédelni, csak akkor meg lehet az lenne a probléma.
52/65 anonim válasza:
sokan félre értik,attól hogy dolgozik a férfi segíthet a feleségnek ez természetes,de nem erről van szó, a férj dolgozik 13-14 órát és a felesége aki otthon van (van gyerekem nem kell kioktatni) és ráérne házimunkát csinálni főzni,nincs más dolga nem hal bele a gyerek nevelésbe,főzésbe takarításba,miért ne főzhetne legalább vacsorát,semmiből nem áll,sőt akár megfőzhet egyszerre 3 napra is,a nő lusta,és élősködő
53/65 anonim válasza:
Miért ne lehetne lusta, ha megteheti?
54/65 anonim válasza:
Hát én nem tudom. Nő vagyok, és gyesen vagyok a 2 éves lányommal. A férjem reggel 7től du. 5-6ig az irodában van, hulla fáradtan ér haza, és itthon is dolgozik, beadványokat, határidős dolgokat. Szerintem alap, hogy főzök neki, én is fogyózom, de akkor max nem eszek belőle, vagy magamnak készítek fogyókúrás kaját. A gyerek elég sokat alszik, ha nem főzök akk max olvasok, vagy elfoglalom magam, de egyet értek azzal, hogy ez a nő egy lusta dög. Viszont, ha a párom tegyük fel munkanélküli lenne, és én dolgoznék annyit mint ő, akkor az lenne az elvárandó hogy ő főzzön néha, mire én hazajövök fáradtan, vagy legalább segítsen be valamiben.
55/65 anonim válasza:
15:56os vagyok
Annyit még hozzátennék, hogy a kérdező neje gyesen van, tehát ha a kérdező nem dolgozna, vagy a nő egyedül élne vagy bármi, én kétlem h update kajákra telne neki. Szóval belegondolhatna hogyha a pasi dolgozik, akkor a minimum lenne, hogy étellel várja haza, vagy ha rendelni akar, akkor rendel a részére is.
56/65 anonim válasza:
Kicsit off, de nem jó, ha ennyire éhes vagy, mikor hazaérsz, vigyél magaddal valamit enni a munkahelyedre.
57/65 anonim válasza:
Ez elég gáz. Nekem lesült volna a képemről a bőr, ha ilyet tálalok a páromnak. Engem úgy neveltek, hogy a férjet jól kell tartani és ami a lényeg, hogy nekem nem fáradság, hanem öröm, hogy gondoskodhatok valakiről, ezért szeretek pl. főzni...
25 N
58/65 anonim válasza:
14.50 vagyok,pontozzatok csak le, nyugodtan,fáj az igazság,de akkor is tudom hogy kisgyerek mellett is lehet főzni,háztartást vezetni,sportolni,gondoskodnia férjről,és egy jó házasságban segítik a párok egymást,az a nő aki meg úgy gondolja,hogy ő nem csinál semmit az úgy is jár
59/65 anonim válasza:
Ja, látszik hogy elég sok lusta nő van ezen a fórumon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!