Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen miért kell kiakadnia?...

Ezen miért kell kiakadnia? Nem értem már ezt az egészet.

Figyelt kérdés

Nem rég volt a szülinapom.Nem volt túl sok pénzünk,így nem tartottuk meg,megbeszéltük hogy átrakjuk másik napra. Ma elment anyu reggel dolgozni+vásárolni... erre egyszer csak felhív hogy:"Nem akarok ilyet kérni,de menjetek el tortát venni a tesókkal mert én nem tudok most elmenni". Én meg mondtam hogy nem vagyok hajlandó most elkészülni és utazni majdnem fél órát azért hogy vegyek egy tortát,majd itthon sütök valamit inkább. Erre kiakadt (mondta hogy ő meg itt cipeli a kaját meg dolgozott)és letette a telefont. Most fejeztem be a házimunkát,szeretnék leülni kicsit pihenni(tanulni).

Szerintetek neki van igaza? Bunkó lusta lennék emiatt?

16L

2011. aug. 13. 12:19
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

Így utólag megértem valamennyire anyut,van hogy én is elkövetek hibákat. Megtartottuk végül a kis családdal a szülinapot,örültem azért...ajándékot is kaptam. :)

Köszönöm a köszöntéseket,és a rendes válaszokat!

2011. aug. 14. 00:34
 52/53 anonim ***** válasza:
Szegénykém.
2011. aug. 14. 18:33
 53/53 anonim ***** válasza:
21:39es vagyok: nem arra írtam hogy az lenne a dolgod hogy ennyi idősen dolgozz, mert azt aláírom hogy tényleg nagy szó a mai fiatalokhoz képest.. csak ne a házimunkával védekezz mert az minden gyerek kötelessége. Meg nehezen hiszem el hogy nyáron tanulsz..hacsak nem buktál vagy pótvizsgázol.
2011. aug. 15. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!