Ezen miért kell kiakadnia? Nem értem már ezt az egészet.
Nem rég volt a szülinapom.Nem volt túl sok pénzünk,így nem tartottuk meg,megbeszéltük hogy átrakjuk másik napra. Ma elment anyu reggel dolgozni+vásárolni... erre egyszer csak felhív hogy:"Nem akarok ilyet kérni,de menjetek el tortát venni a tesókkal mert én nem tudok most elmenni". Én meg mondtam hogy nem vagyok hajlandó most elkészülni és utazni majdnem fél órát azért hogy vegyek egy tortát,majd itthon sütök valamit inkább. Erre kiakadt (mondta hogy ő meg itt cipeli a kaját meg dolgozott)és letette a telefont. Most fejeztem be a házimunkát,szeretnék leülni kicsit pihenni(tanulni).
Szerintetek neki van igaza? Bunkó lusta lennék emiatt?
16L
14:21! Ahhoz képest hogy Te nem érted a kérdés lényegét, nagyon osztod az észt.. Szerintem olvasd el a kérdést, jó? ;-)
"Én meg mondtam hogy nem vagyok hajlandó most elkészülni és utazni majdnem fél órát azért hogy vegyek egy tortát,majd itthon sütök valamit inkább."
Egy büdös szóval sem említette hogy az ő tortája-e vagy sem. Neki kényelmesebb sütni egyet. Az anyukája ezen kiakadt. Kérdés az, hogy igaza volt-e, pont.
Mondom,ha másnak lenne a torta elmennék,de a saját szülinapomra magamnak?
Pontosabban ezt írta a kérdező
Na látom sokan támadnak egyből mikor alig ismernek.
Egy két válaszadónak írom,hogy június óta heti 25 órázok gyorsétteremben+itthon rendszeresen takarítok,mosogatok stb.
A lustaságot most erre az egy dologra értettem,és nem arra,hogy nem szoktam vásárolni,dolgozni és egyebeket végezni. Nem ülök itthon egész nap,pont az a lényeg. A hangsúly azon volt hogy oké,hogy nem volt pénzünk a szülinapomon,ma meg fáradt az anyukám,de ne MAGAMNAK vegyem már meg a szülinapi tortámat. (nagyon kevés normális szülinapom volt,mivel szinte mindig elrontotta vmi,és már herótom van az ilyen szülinapoktól,ezért mondtam anyunak hogy nem szeretnék menni a tortámért).
21:39-es: Nem fényezni akartam ezzel magamat,elmeséltem hogy azért azt nem úgy kell elképzelni hogy egy lusta disznó vagyok aki egész nap otthon ül nagy unalmában. :) 16 évesen nem lenne kötelező dolgoznom (mint ahogy írták páran),azért vállaltam be a munkát hogy segítsek a családnak,hogy ne szűkölködjünk mint általában szoktunk. Nem anyu küldött el dolgozni,én éreztem úgy hogy kéne dolgoznom,mivel anyu fizetése nem elég,új munkát pedig nem talál egyelőre. Tehát azért azt ne mond,hogy minden 16 éves gyereknek ez a kötelessége :).
A másik hogy a házimunkát magamtól végzem,nyáron szinte mindennap takarítok,ebben semmi extra nincsen úgy érzem (bár nagyon sok velem egykorú erre nem képes).
Ha nálad ez fényezésnek számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!