Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen miért kell kiakadnia?...

Ezen miért kell kiakadnia? Nem értem már ezt az egészet.

Figyelt kérdés

Nem rég volt a szülinapom.Nem volt túl sok pénzünk,így nem tartottuk meg,megbeszéltük hogy átrakjuk másik napra. Ma elment anyu reggel dolgozni+vásárolni... erre egyszer csak felhív hogy:"Nem akarok ilyet kérni,de menjetek el tortát venni a tesókkal mert én nem tudok most elmenni". Én meg mondtam hogy nem vagyok hajlandó most elkészülni és utazni majdnem fél órát azért hogy vegyek egy tortát,majd itthon sütök valamit inkább. Erre kiakadt (mondta hogy ő meg itt cipeli a kaját meg dolgozott)és letette a telefont. Most fejeztem be a házimunkát,szeretnék leülni kicsit pihenni(tanulni).

Szerintetek neki van igaza? Bunkó lusta lennék emiatt?

16L

2011. aug. 13. 12:19
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
62%
Én elmennék tortát venni...:)
2011. aug. 13. 12:24
 2/53 anonim ***** válasza:
52%
a te szülinapod van és még neked kell tortát venni :D? én se mennék el
2011. aug. 13. 12:25
 3/53 A kérdező kommentje:
Oké,felhívtam...mondtam hogy jó akkor elmegyek... és valahogy úgy alakult a beszélgetés hogy üvöltözött velem és levágta a telefont. Mondtam hogy jó elmegyek,csak tesómék húzzák a szájukat. Meg h én igazából nem szeretnék tortát,mert nem szeretem az ilyen szülinapi tortás dolgokat (semmi értelme...).
2011. aug. 13. 12:26
 4/53 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy azért,mert neki nincs ideje mert még dolgozik.
2011. aug. 13. 12:26
 5/53 anonim ***** válasza:
38%

Igen,anyukádnak van igaza.

Korán reggel felkelt,elment dolgozni.Dolgozott minimum 4 órát majd hazafelé menet még be is vásárol nektek.Majd ha haza megy még főzni is fog.Erre te annyit nem vagy képes megtenni hogy elugorj a sarokra egy tortáért?? Hát én s megsértődtem volna..

Csak megjegyzem a fiam egy szóra ugrik ha megkérem hogy menjen el a boltba..5 perc alatt átöltözik és 10 perc alatt megjárja..

2011. aug. 13. 12:27
 6/53 anonim ***** válasza:
56%

Te szegény szerencsétlen. Borzasztó, hogy milyen anyád van!!! Elment dolgozni, meg még be is vásárolt és meg merészel kérni téged, hogy menjetek el tortát venni???? Hogy képzeli????

Igen, bunkóság és lustaság, hogy ennyire nem vagy képes...

2011. aug. 13. 12:28
 7/53 A kérdező kommentje:
Mint írtam,a bolt NEM A SARKON van. Csak 1 óra az út oda-vissza és még vásároljak. Ennyi idő alatt megsütök itthon egy tortát.
2011. aug. 13. 12:28
 8/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:28

Mondom,ha másnak lenne a torta elmennék,de a saját szülinapomra magamnak?

Amikor az ő szülinapja volt és mi nem mentünk le neki reggel tortát venni ő egyből lement és hozott magának felháborodva.

2011. aug. 13. 12:29
 9/53 A kérdező kommentje:
És persze mondta hogy mi elfelejtük őt,meg semmi értelme. Most én mit mondjak...
2011. aug. 13. 12:30
 10/53 anonim ***** válasza:
79%
Na bumm, legalább olyan torta lesz, amilyet te szeretnél. Ne viselkedj már úgy, mint egy óvodás.
2011. aug. 13. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!