Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen miért kell kiakadnia?...

Ezen miért kell kiakadnia? Nem értem már ezt az egészet.

Figyelt kérdés

Nem rég volt a szülinapom.Nem volt túl sok pénzünk,így nem tartottuk meg,megbeszéltük hogy átrakjuk másik napra. Ma elment anyu reggel dolgozni+vásárolni... erre egyszer csak felhív hogy:"Nem akarok ilyet kérni,de menjetek el tortát venni a tesókkal mert én nem tudok most elmenni". Én meg mondtam hogy nem vagyok hajlandó most elkészülni és utazni majdnem fél órát azért hogy vegyek egy tortát,majd itthon sütök valamit inkább. Erre kiakadt (mondta hogy ő meg itt cipeli a kaját meg dolgozott)és letette a telefont. Most fejeztem be a házimunkát,szeretnék leülni kicsit pihenni(tanulni).

Szerintetek neki van igaza? Bunkó lusta lennék emiatt?

16L

2011. aug. 13. 12:19
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
54%

Pontozzatok le, de a kérdezőnek van igaza!

A SAJÁT szülinapjára nehogy már ő menjen el tortát venni, ráadásul nem is most van a szülinapja, már rég elmúlt... Jó kis köszöntés...

Én is anya vagyok, de bármennyire fáradt és csóró, de legalább egy piskótatortát összedobnék meglepinek a lányomnak és felköszönteném. Minden anya dolgozik, minden anya végez házimunkát mégsem küldöm el a saját gyerekemet, hogy vegyél már magadnak tortát+ még én sértődnék be.

Neked van igazad kérdező, ráadásul még felajánlottad, hogy Te sütni szeretnél inkább. Szerintem nem menj el, süss valami finomat otthon, ami a kedvenced:)

Boldog SZÜLINAPOT!

2011. aug. 13. 12:45
 22/53 anonim ***** válasza:
10%

utolsó vagyok:

anyukád lehet azért kiabált veled mert fáradt csupán. Süss valami finomat mire hazajön, biztos örülni fog ő is:)

2011. aug. 13. 12:48
 23/53 anonim ***** válasza:
56%

Persze hogy megsértődött anyukád...teljesen igaza van. Ennyit te is megtehetsz. Azért nem mentél el tortáért, mert lusta vagy. Ha felhívott volna hogy milyen tortát szeretnél rögtön mondad volna, de így hogy neked is fel kell érte emelni a se*ged már nem kell mi?

Ha te is ennyit dolgoznál és hullafáradt lennél szerintem te is kiakadnál ha a gyereked egy órás buszútra nem képes miközben egész nap gépezett.

2011. aug. 13. 12:48
 24/53 anonim ***** válasza:
43%
hát nem tudom, 12:48, ez olyan, mintha a párod megkérdezné, hogy ennél egy kis fagyit? Aztán mondaná, hogy akkor menj el a boltba és hozz nekem is. Hát elhiszem, hogy nem esett jól a szülinaposnak.
2011. aug. 13. 12:53
 25/53 anonim ***** válasza:
62%

sokan kiakadtak a kérdezőn.de egy kicsit lehetnétek őszínték magatokhoz.nektek jól esne,hogy ha titeket mint ünnepeltet kértek volna meg,hogy vedd meg a tortádat..!

nekem se esett volna jól!

Az anyukát is megértem ha fáradt és ideges volt,de akkor miért nem kért megy egy másik testvért,rokont,vagy bárkit,hogy az hozza el a tortát.

2011. aug. 13. 13:03
 26/53 anonim ***** válasza:
36%
Hát vicces én már voltam elmenni magamnak tortát, illetve a szüleimmel mentem, és mondták hogy válasszak melyik tetszik...Egyébként meg ha anyád dolgozik, bevásárolt, nem hiszem hogy olyan nagy dolog lenne. Én szó nélkül fognám és elintézném magam, elég baja lehet anyádnak főleg egy ilyen gyerek mellett. Örülj hogy nem tolta el még pár nappal az ünneplést mikor nem dolgozik, és el is tud menni a tortáért.
2011. aug. 13. 13:06
 27/53 anonim ***** válasza:
48%

hülye parasztok vagytok, menjetek vegyétek meg magatoknak a tortát a szülinapotokon és köszöntsétek fel saját magatokat, mert a szeretteitek épp sz.rnak rátok.

Marha jó érzés lehetett a kérdezőnk, eleve nem aznap ünneplik amikor kéne, és még utólag is ő ugráljon.

Hát gratulálok az ilyen embereknek.

Amúgy is szerintem anyud tudta hogy minden évben azon a napon van a szülinapod, és ha rosszul álltok anyagilag akkor előtte két hónappal már elrakhatott volna a tortádra egy kis pénzt, hogy azon napon mikor van megtudjátok ünnepelni.

2011. aug. 13. 13:09
 28/53 anonim ***** válasza:
80%
Meglepett, hogy mennyien támadják a kérdezőt. Szerintem ebben a rohanó világban legalább a születésnapunk lehetne olyan (főleg még 16évesen...), amikor kicsit különlegesnek érezhetjük magunkat. Amikor minket ünnepelnek. Nos, ha magamnak kell megvennem a tortámat erre a napra, akkor elmúlik a varázs. Egy csomó kérdés után ezt látom, miért kell a tizenéveseket folyton b@sztatni (már bocsánat) hogy lusta dögök és dolgozzanak már?? Szerintem ennyi idősen a GYEREK dolga annyi, hogy teljesítsen az iskolában, és tartsa rendben mondjuk a szobáját. Élvezze az életet, mert hip-hopp belecsöppenik a dolgos hétköznapokba, ami már nehezebb lesz.
2011. aug. 13. 13:10
 29/53 anonim ***** válasza:
74%

kedves 13:6-os

nem értem miért nevezed lustának,amikor leírta,hogy előtte végzett a házimunkával, és azt is felajánlotta hogy megsüti magának..

2011. aug. 13. 13:11
 30/53 anonim ***** válasza:
21%

Énb így 21 évesnek természetesnek tartom, hogy ha meg akarok vendégelni valakit szülinapom alkalmából, akkor elmegyek és bevásárolok, meg elkészítek itthon pár kaját, mert ha tartod a szülinapod, akkor annak szerintem az a lényege, hogy megvendégeled a barátaidat ez a nap alkalmából.

De mikor még fiatalabb voltam, nekem is terészetes volt, hogy anya meg apa rendezi a kaját piát, mert ők talán a szülők és ha nincs ideük megszerveni, akkor ne is akarják, hogy te gyerek fejjel rendezkedj, mert aztán meg azért tolnának le, hogy "te hüjegyerek, nem tudtál rendesebb tortát beszerezni"...

Úgyhogy igazad, csinálják csak a szülök, az nekik megfelel, még ha el is rontják, de te ne merj valamit rosszul csinálni.

2011. aug. 13. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!