Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen miért kell kiakadnia?...

Ezen miért kell kiakadnia? Nem értem már ezt az egészet.

Figyelt kérdés

Nem rég volt a szülinapom.Nem volt túl sok pénzünk,így nem tartottuk meg,megbeszéltük hogy átrakjuk másik napra. Ma elment anyu reggel dolgozni+vásárolni... erre egyszer csak felhív hogy:"Nem akarok ilyet kérni,de menjetek el tortát venni a tesókkal mert én nem tudok most elmenni". Én meg mondtam hogy nem vagyok hajlandó most elkészülni és utazni majdnem fél órát azért hogy vegyek egy tortát,majd itthon sütök valamit inkább. Erre kiakadt (mondta hogy ő meg itt cipeli a kaját meg dolgozott)és letette a telefont. Most fejeztem be a házimunkát,szeretnék leülni kicsit pihenni(tanulni).

Szerintetek neki van igaza? Bunkó lusta lennék emiatt?

16L

2011. aug. 13. 12:19
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
57%

Mert úristen, én 17 évesen mikor hazajöttem a 12 órás melómból, és telefonált apám hogy mivel még mindenki dolgozik menjek el valamiért ami fogalmam sincs mi volt, de a világ másik végén volt a bolt, utaztam plusz 2 órát oda vissza hogy elhozzam, utána még be is vásároltam és 2 böhöm nagy szatyorral jöttem haza majd meg szakadva...na utána én is szívesen pihentem volna.

Képzelem mennyire megerőltethette magát a házimunkával. Gondolom azt az 1 óra utat nem gyalog kell megtennie, ergo jól is férne neki egy kis levegő a fejének, 16 évesen ennyire lusta ne legyen már a gyerek...

13:06 voltam

18/l

2011. aug. 13. 13:17
 32/53 anonim ***** válasza:
40%

Szóval irigy vagy, mert te megszakadtál 17 évesen, nem igaz hogy másnak lehet jó is.......

És itt nem a lustaságról van szó, hanem hogy az ember nem vásárol magának szülinapi tortát GYEREKKÉNT!!

2011. aug. 13. 13:20
 33/53 anonim ***** válasza:
61%

18/lánynak:

szerintem te még mindig nem érted a probléma lényegét.

Ha másnak lett volna a torta- el ment volna szó nélkül.na de saját magának..!

2011. aug. 13. 13:24
 34/53 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagyok irigy. A kérdezővel ellentétben és mindig bármiben szívesen segítek a szüleimnek. És teljesen felfogtam a kérdést lényegét is.

Én még azt se fújtam fel mikor a nővéremnek húdenagyon drága bulit csináltak a szüleim, engem meg csak felköszöntöttek, és mentek a dolgukra..valószínűleg bennem van a hiba.

2011. aug. 13. 13:31
 35/53 anonim ***** válasza:
60%
de ha most felhoztad,akkor gondolom mégis csak rosszul esett...,hogy neked nem csináltak bulit
2011. aug. 13. 13:41
 36/53 anonim ***** válasza:
30%

Nekem a szülinapom ugyan időben volt, de magamnak főztem finit, sütit, megveregettem a vállam, és még mosogathattam is...

Őszintén herótom van a szülinapomtól... Utolsó családi szülinapom volt az egyetlen eddigi életemben amin nem bőgtem, mert megszületett a lányom.

2011. aug. 13. 13:56
 37/53 anonim ***** válasza:
57%
Csak, h kérdező értsd meg, h mennyire nehéz lehet anyukádnak is. A nővéremnek és nekem is az utolsó tortánk akkor volt, mikor a szüleink együtt éltek (vagyis az én utolsóm 5 éves koromban). Utána a szülők elváltak, a gyerektartás meg elment kajára, torta nem volt, soha. Szülinapra csak zoknit meg bugyit kaptam, mert az volt hasznos. Igaz sokmindent nem is kaphattam volna, mert én szerencsétlen szeptemberi vagyok és minden elment tankönyvre (sajnos az én magyar fajtámnak akkoriban nem járt tankönyvtámogatás). A 26. napra kaptam újra tortát, amit a párom vett nekem. Sztem becsüld meg, még ha meg is kell dolgoznod egy kicsit érte.
2011. aug. 13. 14:03
 38/53 anonim ***** válasza:
66%
"26. szülinapra"
2011. aug. 13. 14:05
 39/53 anonim ***** válasza:
67%

Itt jó páran félreértették a kérdés lényegét! Itt nem az volt a lényeg, hogy el kell menni valahova, hanem hogy a SAJÁT SZÜLINAPI TORTÁÉRT kell menni.

Meg valaki írta, hogy nem volt tortája... hogy jön ez ide? Nem rólad van szó, hanem a kérdezőről.

Az az igazság, hogy szeretjük magunkat másokhoz hasonlítani, hogy bezzeg én, elmentem, dolgoztam stb. Senki nem kérdezte cuncosok.

Savanyú a szőlő, mi? Neked már dolgozni kellett ilyen idősen, cipekedni, bevásárolni stb. a kérdezőnek meg mindösszesen ennyi a baja, hogy elküldik a saját tortájáért? Ugye-ugye?

Kérdező: süss egy tortát és kész!

Boldog szülinapot!

2011. aug. 13. 14:21
 40/53 anonim ***** válasza:
19%
teljesen egyetértek az utolsóval...
2011. aug. 13. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!