Ezen miért kell kiakadnia? Nem értem már ezt az egészet.
Nem rég volt a szülinapom.Nem volt túl sok pénzünk,így nem tartottuk meg,megbeszéltük hogy átrakjuk másik napra. Ma elment anyu reggel dolgozni+vásárolni... erre egyszer csak felhív hogy:"Nem akarok ilyet kérni,de menjetek el tortát venni a tesókkal mert én nem tudok most elmenni". Én meg mondtam hogy nem vagyok hajlandó most elkészülni és utazni majdnem fél órát azért hogy vegyek egy tortát,majd itthon sütök valamit inkább. Erre kiakadt (mondta hogy ő meg itt cipeli a kaját meg dolgozott)és letette a telefont. Most fejeztem be a házimunkát,szeretnék leülni kicsit pihenni(tanulni).
Szerintetek neki van igaza? Bunkó lusta lennék emiatt?
16L
Mert úristen, én 17 évesen mikor hazajöttem a 12 órás melómból, és telefonált apám hogy mivel még mindenki dolgozik menjek el valamiért ami fogalmam sincs mi volt, de a világ másik végén volt a bolt, utaztam plusz 2 órát oda vissza hogy elhozzam, utána még be is vásároltam és 2 böhöm nagy szatyorral jöttem haza majd meg szakadva...na utána én is szívesen pihentem volna.
Képzelem mennyire megerőltethette magát a házimunkával. Gondolom azt az 1 óra utat nem gyalog kell megtennie, ergo jól is férne neki egy kis levegő a fejének, 16 évesen ennyire lusta ne legyen már a gyerek...
13:06 voltam
18/l
Szóval irigy vagy, mert te megszakadtál 17 évesen, nem igaz hogy másnak lehet jó is.......
És itt nem a lustaságról van szó, hanem hogy az ember nem vásárol magának szülinapi tortát GYEREKKÉNT!!
18/lánynak:
szerintem te még mindig nem érted a probléma lényegét.
Ha másnak lett volna a torta- el ment volna szó nélkül.na de saját magának..!
Nem vagyok irigy. A kérdezővel ellentétben és mindig bármiben szívesen segítek a szüleimnek. És teljesen felfogtam a kérdést lényegét is.
Én még azt se fújtam fel mikor a nővéremnek húdenagyon drága bulit csináltak a szüleim, engem meg csak felköszöntöttek, és mentek a dolgukra..valószínűleg bennem van a hiba.
Nekem a szülinapom ugyan időben volt, de magamnak főztem finit, sütit, megveregettem a vállam, és még mosogathattam is...
Őszintén herótom van a szülinapomtól... Utolsó családi szülinapom volt az egyetlen eddigi életemben amin nem bőgtem, mert megszületett a lányom.
Itt jó páran félreértették a kérdés lényegét! Itt nem az volt a lényeg, hogy el kell menni valahova, hanem hogy a SAJÁT SZÜLINAPI TORTÁÉRT kell menni.
Meg valaki írta, hogy nem volt tortája... hogy jön ez ide? Nem rólad van szó, hanem a kérdezőről.
Az az igazság, hogy szeretjük magunkat másokhoz hasonlítani, hogy bezzeg én, elmentem, dolgoztam stb. Senki nem kérdezte cuncosok.
Savanyú a szőlő, mi? Neked már dolgozni kellett ilyen idősen, cipekedni, bevásárolni stb. a kérdezőnek meg mindösszesen ennyi a baja, hogy elküldik a saját tortájáért? Ugye-ugye?
Kérdező: süss egy tortát és kész!
Boldog szülinapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!