Ezen miért kell kiakadnia? Nem értem már ezt az egészet.
Nem rég volt a szülinapom.Nem volt túl sok pénzünk,így nem tartottuk meg,megbeszéltük hogy átrakjuk másik napra. Ma elment anyu reggel dolgozni+vásárolni... erre egyszer csak felhív hogy:"Nem akarok ilyet kérni,de menjetek el tortát venni a tesókkal mert én nem tudok most elmenni". Én meg mondtam hogy nem vagyok hajlandó most elkészülni és utazni majdnem fél órát azért hogy vegyek egy tortát,majd itthon sütök valamit inkább. Erre kiakadt (mondta hogy ő meg itt cipeli a kaját meg dolgozott)és letette a telefont. Most fejeztem be a házimunkát,szeretnék leülni kicsit pihenni(tanulni).
Szerintetek neki van igaza? Bunkó lusta lennék emiatt?
16L
Talán neked is el kéne menni dolgozni..Tényleg lusta vagy...Én minden nap elmegyek bevásárolni,és a bolt 4 km-re van tőlünk.Minden nap elgyalogolok szó nélkül,mert tudom hogy a szüleim nem ajándékba kapják a fizetésüket,hanem dolgoznak érte.
Egyébként én is tudok tortát sütni,de a bolti torta más!
Lehet hogy anyud nem akarja hogy mire hazamegy tele legyen a mosogató,vagy nem akarja hogy a születésnapodon te süsd a tortát..Mert akkor meg azért rínyálnál,hogy milyen már hogy neked kell sütni???
16 /L
szerintem ő mindig megy dolgozni és mindig cipeli a kaját nektek, míg te egyszer nagyvonalúan végre takarítottál és most itt hősködsz, persze kényelmesebb lenne a b**i klaviatúrát ütni még egész nap.
1 óra? hú, az nagyidő ám! el ne hagyd közben a lábad!
a hangulatnak már úgyis lőttek, és miattad. nekem valahogy már boldog szülinapot sincs kedvem kívánni! ha anyukádnak lesz, legyél nagyon hálás neki!
én sem örülnék, ha nekem kellene megvennem a tortát. Akkor inkább ne legyen. Miért nem lehetett ezt elintézni korábban? Eláll a torta 1-2 napig a hűtőben. Szervezés kérdése. Pont nem rajtad kellett volna csattannia a dolognak, hiszen téged ünnepeltetek volna :S
Sajnálom, hogy ez lett, remélem, rendbejön a dolog. Boldog szülinapot! 31/N
nem hiszem, hogy a szülinapodon neked kéne megvenni a tortát.
Én se mentem volna csak azért hogy egyek egy kis tortát. Ha máshova is küld, mert más is kell akkor oké, de csak azért hogy felköszöntsenek akkor inkább kösz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!