Mi volt a legnagyobb örültség/ hülyeség amit részegen elkövettél?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 19:36
41/42 tasula válasza:
Esküvőn voltam, ahány féle pia, én mindre rájártam.Akkor még nem tudtam hogy nem szabad.A háziasszonynak perceken át dícsértem, milyen finom a zserbó, utána mondták,hogy rántott hús volt.Aztán amikor már gázos volt a helyzet elindultam haza.A szomszéd utcában akkor rakták a szennyvízcsövet. A két méteres árkokban Alienekre vadásztam a hányásommal .Öltönyt nem kellett felvenni többet.
42/42 anonim válasza:
Nos, velem is sok ilyesmi történt. Legutóbb éppen szombaton, ill. tegnap délelőtt. Fogalmam sincs róla mit csináltam a szomszédban. A sok nyelvtudás, főleg román, és ukrán olyankor nálam is "megy." Volt, hogy szilveszteri buli volt, itthon megtörtént az alapozás, a világ talán összes piáját megkevertem. Mézes málna, ukrán vodka, sör, bor, jager, hubertus, meg nemtudom még... Mondanom sem kell, hogy már itthon kóku voltam. Aztán Go kocsma. Ott emlékszek kb 10 feles vodkára (kommersz, meg Royal).Ment a petárdázás annak rendje-módja szerint. A kocsma udvaráról hajigáltam ki a nagy petárdákat (mind illegális volt, csempészett cuccok). A nagy dobálózás közepette látom, hogy a rendőrautó jön. Itt kis kihagyás, beszaladtam a kocsmába, havernak odapasszoltam mind a kb.100 petárdát. Be is jöttek a rendőrök, szétnéztek. Gyanús lehettem nekik, mert bejöttek, megmotoztak, nem volt nálam semmi, majd elmentek. Visszaszaladtam az udvarba, hogy lesből megnézzem a rendőröket, merre mennek. Visszakértem a havertól a petárdákat. Látom, hogy a kocsma elől szép lassan elindulnak, majd utánuk vágtam. DURR! A zsaruk bevágták a satuféket, utána nem emlékszek semmire, csak hogy január 1-én felébredtem rohadtul másnaposan. A szokásosak mindig megvannak: A néhai balhézás, mindenkit szeretés, szófosás... Másnap meg ha nem emlékszek a dolgokra, piszok rossz kedvem van. Pl. most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!