Mi volt a legnagyobb örültség/ hülyeség amit részegen elkövettél?
Fel akartam jelenteni a legjobb barátnőmet a rendőrségen. :D
Kocsmából kísérte ki a barátnőmet a barátom (párom). Elég sokat időztek (én nagyon részeg voltam), kimentem megnézni, mi van velük. Láttam messziről, hogy buszmegállóban ölelkeznek (ők is részegek voltak), nekem nem kellett több, elindultam egy épületbe (rendőrség) kiönteni a bánatomat. Bementem, akkor vettem észre, hogy a rendőrségen vagyok, örültem is, gondoltam két legyet egy csapásra. Mondtam az egyik rendőrnek (kb olyan 6-an lehettek), hogy "szeretném feljelenteni a barátnőmet". Ekkor kezdett el gyanakvóan nézni rám a pult mögött ülő rendőr és elindult felém. A másik, aki mellettem állt, megfogta a karom (azt súgta a fülembe, hogy "kikísérem magát") és kitessékelt a rendőrségről. :D Én alig álltam a lábamon, de azért hozzáfűztem, hogy "micsoda bunkók, az ember már egy nyugodt feljelentést sem tehet". :D
A többiek közben engem kerestek. :D
16:49 vagyook (78%-os)
21/L akkor voltam azt hiszem 18 éves vagy 17. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!