Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb örültség/...

Mi volt a legnagyobb örültség/ hülyeség amit részegen elkövettél?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 19:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
69%
Velem ilyenek még nem történtek, de őrölt jókat nevettem! :DD
2011. aug. 15. 15:08
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Sokat költözködtem akkoriban, és egy nagy berúgás után a régi lakásba mentem haza (természetesen hajnalok hajnalán) Kinyitja egy nagydarab kopasz csávó, kérdezi mit akarok. Én meg felháborodottan visszakérdezek, hogy mi a fenét csinál a lakásomban. Aztán rájöttem mi a szitu, és még kávézni is behívott :D
2011. aug. 15. 16:44
 33/42 anonim ***** válasza:
81%
Ez az utolsó tetszik legjobban :D
2011. aug. 15. 16:45
 34/42 anonim ***** válasza:
5%
egyszer ilyen baráti összejövetel volt az se-vel ahova járok és van egy ficko akivel csak igy futolag ismerjük egymást de apám lehetne és így oda mentem hozzá ült a földön addig ott táncoltam megminden oda megyek hozzá orditok neki hogy gyere már gyere aztán felhuzom és én meg összecsuklottam majd igy fel állok elkezdek neki táncolni meg riszálni magam.... máskor meg alig lehet megfüzni engem hogy odamenjek valakihez magamhoz
2011. aug. 15. 16:46
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Fel akartam jelenteni a legjobb barátnőmet a rendőrségen. :D

Kocsmából kísérte ki a barátnőmet a barátom (párom). Elég sokat időztek (én nagyon részeg voltam), kimentem megnézni, mi van velük. Láttam messziről, hogy buszmegállóban ölelkeznek (ők is részegek voltak), nekem nem kellett több, elindultam egy épületbe (rendőrség) kiönteni a bánatomat. Bementem, akkor vettem észre, hogy a rendőrségen vagyok, örültem is, gondoltam két legyet egy csapásra. Mondtam az egyik rendőrnek (kb olyan 6-an lehettek), hogy "szeretném feljelenteni a barátnőmet". Ekkor kezdett el gyanakvóan nézni rám a pult mögött ülő rendőr és elindult felém. A másik, aki mellettem állt, megfogta a karom (azt súgta a fülembe, hogy "kikísérem magát") és kitessékelt a rendőrségről. :D Én alig álltam a lábamon, de azért hozzáfűztem, hogy "micsoda bunkók, az ember már egy nyugodt feljelentést sem tehet". :D

A többiek közben engem kerestek. :D

2011. aug. 15. 16:49
 36/42 anonim ***** válasza:
33%
Házibuli volt, egy tisztes családi házas környezetben, én meg az éjszaka kellős közepén kirohantam az út közepére és elkiáltottam magam széttárt karokkal, hogy "ide lőjetek!!!".
2011. aug. 15. 16:50
 37/42 anonim ***** válasza:

16:49 vagyook (78%-os)

21/L akkor voltam azt hiszem 18 éves vagy 17. :)

2011. aug. 15. 16:50
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ezek nagyon jók:D főleg aki a régi lakásába ment vissza:DDDD
2011. aug. 15. 16:55
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez a rendőrséges se semmi :'DDD
2011. aug. 15. 16:55
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrséges is nagyon jó :D Szétröhögöm magam :D
2011. aug. 15. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!