Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb örültség/...

Mi volt a legnagyobb örültség/ hülyeség amit részegen elkövettél?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 19:36
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
70%

Nekem volt pár:D

Volt olyan,hogy hajnalban jött értünk barátnőm apuja,én pedig beköszöntem hogy jóestééét Imi bácsi:)))) és utána majdnem felborítottam a karácsonyfájukat :DDD

A másoodik amit azóta is bánok,hogy buli után irtam egy srácnak akiért oda voltam,és megköszöntem az éjszakát... (mert egész éjjel ittunk és táncoltunk) az üzim után valamiért soha többet nem keresett :((

2011. aug. 12. 19:58
 12/42 anonim ***** válasza:
14%

majdnem lefeküdtem egy tök idegen hapsival, persze gumi nélkül, kb 30 ember szeme láttára.. xd még szerencse, hogy barátnőm annyira józan volt, hogy letudott kaparni róla xd

másik eset, gimis szalagavató bálon (nem az enyémen, ez egy évvel előtte történt) az egyik osztálytársammal egymás kukiját/nuniját fogdostuk kb 500 ember előtt, köztük a fél tanári karral xD

2011. aug. 12. 20:03
 13/42 anonim ***** válasza:
20%
ja am 18/L
2011. aug. 12. 20:04
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
12 feles házipálinka után az út közepén feküdtem és ordibáltam. Kijött az egyik házból egy ember és közölte, hogy ha nem fejezem be most rögtön akkor kihívja a rendőrséget. Én pedig mondtam neki, hogy "k.ssoljál most én beszélek." Hálistennek bement, nem lett semmi :D Majd(aznap) a barátnőimmel megfürdettettem magam, és mondtam az egyiknek a kádban, hogy tarsa a kezét mert hánynom kell. Hát tartotta... :D 21/L
2011. aug. 12. 20:07
 15/42 anonim ***** válasza:
43%
Részegen minden nő ribanc?
2011. aug. 12. 20:10
 16/42 anonim ***** válasza:
81%
Nem,azok olyan józanul is azok,csak a pia miatt már nem tudják megjátszani magát.
2011. aug. 12. 20:12
 17/42 anonim ***** válasza:
75%
20:10 józanul és részegen minden pasi selyemfiú?
2011. aug. 12. 20:12
 18/42 anonim ***** válasza:
79%
Balcsin este berúgtunk a párommal, aztán egy parkban nekem ugrott, pár másodperc múlva jött a vonat és mindent láttak, pont kivilágított részen voltunk.
2011. aug. 12. 20:15
 19/42 anonim ***** válasza:
39%

"józanul és részegen minden pasi selyemfiú?"

Nem tudom, Téged b@sznak... :D

2011. aug. 12. 20:17
 20/42 sasmaskara válasza:
43%

Éhgyomorra ittam meg fáradtan vagy 5-6 piros absinthot ,aztán hazafelé át akartam bújni a fehér korlát alatt ,

pedig a haverom figyelmeztetett többször is ,hogy az a záróvonal az út szélén. Másik alkalommal fekete absinthtól csutka hangerőn Necrophagia zenei aláfestésre 10 vágást ejtettem a karomra(de jól bele a húsba)mert brutal volt a hangulat és jobb nem jutott pont az eszembe !!!De megérte !Majd következőleg megint fekete Absinthtól egy jó buliban Criptopsy-ra megbasztam viccből egy óriásventillátort de kajakra !Mindenkinek tudom ajánlani ezt az italt, ha egy jó őrült buliban akar résztvenni ! Volt már durvább is ,de azt inkább hagyjuk...ha nem hiszed próbáld ki de egyél előtte ,és ne hígítsd túl ,csak szakszerűen !!!

2011. aug. 12. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!