Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit életedben elkövettél?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 16:21
1/53 anonim válasza:
Meg terheltem a lakásomat :(
Soha nem lett volna szabad!
2/53 anonim válasza:
Elváltam az első férjemtől egy másik pasi miatt.
3/53 anonim válasza:
Szerintem igy nagy hulyeseg nem volt, amit elkovettem es megbantam annyira. Volt persze 1-2 kisebb dolog, de azok olyan jelentektelenek, hogy nem is emlekszem rajuk. En ugy vagyok vele, hogyha egyszer megtortent, az a mult es kar azon gondolkodni, hogy hulyeseg volt. Aztan olyan dontesek is vannak, amelyekrol kesobb kiderul, hogy igy jobban jartal. Kar megbanni, ezen gondolkodni. Azert vagy ma az, aki, mert olyan donteseket hoztal, amilyeneket.
4/53 anonim válasza:
Akárhányszor kocsit veszek, igazi hülye libaként választom őket.
5/53 anonim válasza:
Az amikor férreértésböl szexuális felvilágosítást tartottam másodikban. xDxDxD
6/53 anonim válasza:
25 éve játszom lottón mindig ugyan azzal a számmal.
Egy évvel ezelőtt hagytam abba,de figyeltem a húzásokat 3 hónapja ötösöm lett volna. ,,Én marha!!!
7/53 anonim válasza:
az igazgató alá tettem a rágót még általánosban:D
22N
8/53 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem nem volt olyan nagy hülyeség, amit nem kellett volna megtennem.
9/53 anonim válasza:
Mikor lesz*rtam mindent, de legfőképp magamat, elhanyagoltam a külsőmet, felszedtem 20 kilót, otthagytam az egyetemet, vagdostam magam, utáltam mindent és mindenkit... Mindezt ok nélkül!!! Na ez volt a legnagyobb hülyeségem. Szerencsére mindent helyre tudtam hozni azóta, de nem volt könnyű!
10/53 anonim válasza:
Hitelt vettem fel. Soha nem lett volna szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!