Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit életedben elkövettél?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 16:21
12/53 anonim válasza:
Hogy nem tanultam tovább,és sok mindent..
13/53 anonim válasza:
Lemondtam az álmomról és elmentem teljesen más irányba egyetemre az akkori pasim miatt. Az álmom meg, amire pedig már akkor tíz éve tanultam, elúszott...
14/53 anonim válasza:
Viszonyt kezdtem egy ismert ("celeb") emberrel.
16/53 anonim válasza:
Túl sokat interneteztem a tanulás rovására, de már úgyis mindegy:D
17/53 anonim válasza:
egy jó szakmát kellett volna tanulnom inkább
18/53 anonim válasza:
Összejöttem valakivel, aki teljesen eltérített az elképzelt életemtől, közös életre készülve hitelt vettünk fel, aztán az ő hibájából szakítottam vele. Eladósodtam és depressziós lettem miatta (és persze abban az időszakban jól meg is híztam), bírósági ügyeim lettek miatta, zaklatásai miatt több évre lehetetlenné tette hogy éljek. Mostanra jutottam odáig, hogy kilábaljak a bajból és elkezdjen élni azt az életet, amit mindig szerettem volna.
Tanulság: még a leghidegebb fejű nőt is elvakíthatja a szerelem. Sokat tanultam az esetből..
19/53 anonim válasza:
1 évig szexuális viszonyt folytattam egy volt tanárommal, és ő vette el a szüzességem. Tőlem sokkal idősebb volt.
20/53 anonim válasza:
11 éve hülyeséget hülyeségre halmoztam súlyos pszichés problémák miatt, és az legnagyobb baj, hogy nem tudom túltenni magam ezeken, azt hiszem halálomig kísérteni fognak. Nem hétköznapi dolgok voltak, teljesen kiforgattak saját magamból, nincs egy cseppnnyi önbecsülésem sem, lesütött szemmel közlekedem, mintha rám lenne írva, most már azt sem tudom ki vagyok én egyáltalán. Nem tudom talpra tudok-e állni valaha és leszek-e még valaha az a normálisan működő nő, aki valaha voltam. Nagyon félek hogy nem. Arról már ábrándozni sem merek hogy egyszer találok egy megfelelő társat a habitusomból adódóan. Bezárkóztam a magam megnyomorító világomba. Zsákutcában vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!