Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit életedben elkövettél?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 16:21
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
74%

18 évesen azt hittem, engem is lehet szeretni, és lefeküdtem a sráccal, aki tetszett.

aztán rájöttem, milyen kis naiv voltam, hogy komolyan azt hittem, nekem is jár olyan, hogy viszonzott szerelem.

2011. júl. 24. 17:38
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól tanultam, nem álltam ki magamért sokáig, eltörtem a kezemet, s ezzel darabokra törtem az álmomat. Azért az élet kárpótolt, s hiába tanultam rossza szakmát, amiben nem fogok többé dolgozni, a tanuló éveim alatt jöttem össze a párommal :)
2011. júl. 24. 19:33
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Lefeküdtem egy kétszer olyan idős pasival, mint én. A hülyeség az volt benne, hogy én ennél többet is akartam, ő meg nem.

Gondolom, túl idős vagyok neki :S

2011. júl. 24. 20:01
 24/53 anonim ***** válasza:
77%
Ott hagytam az iskolát, prostituált lettem és még mindig az vagyok, de nekem semmi hasznom sincs belőle mert szerelemes vagyok a pasimba akinek gyerekei vannak és arra megy el a pénz. De h mi lesz velem később nem tudom:(
2011. júl. 24. 20:10
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Hogy félvállról vettem a védekezést a párommal, mert azt hittem, velem az nem történhet meg, hogy teherbe esek. Közben intéztem a fogamzásgátlót, már a fiókban hevert arra várva, hogy lekezdhessem szedni a soron következő menstruációmkor, de az már nem jött meg. Terhes lettem, elvetettük. Nem tudom elmondani mennyire haragudtam magamra, azt hiszem ezt sose bocsátom meg magamnak. Kemény lecke volt.
2011. júl. 24. 20:37
 26/53 anonim ***** válasza:
29%
Még fital vagyok, 15 éves, úgyhogy nem mondhatom, hogy ez életem legnagyobb hülyesége, de általános skolában kiálltam mindvégig eg olyan lányért, akit a legjobb barátnőmnek hittem, ő meg önző volt és hálátlán, megutált, úgymond "dobott", és most nincsenek barátaim :( De szeptemberben gimibe megyek, remélem ott szerzek barátokat
2011. júl. 24. 21:45
 27/53 anonim ***** válasza:
77%
Semmit nem bánok meg, amit tettem, mert azáltal lettem az, aki vagyok.
2011. júl. 24. 23:48
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
2 évet pazaroltam el egy olyan ember mellett, akivel hogyha összefutok valahol, már vissza sem köszön nekem. Amíg együtt voltunk, folyamatosan csalt, én pedig a lelkemet kitettem érte.
2011. júl. 25. 00:39
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Hogy olyan fiúval vesztettem el a szüzességem, aki csak kihasznált, megalázott. Most van egy fiú, tudom, hogy ő az igazi, és nem adhatom neki magam oda először:/
2011. júl. 26. 20:58
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Viszonyom volt egy idősebb nős pasival.Jol kihasznált,aztán meg dobott.Nagyon marha voltam.
2011. júl. 26. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!