Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit életedben elkövettél?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 16:21
21/53 anonim válasza:
18 évesen azt hittem, engem is lehet szeretni, és lefeküdtem a sráccal, aki tetszett.
aztán rájöttem, milyen kis naiv voltam, hogy komolyan azt hittem, nekem is jár olyan, hogy viszonzott szerelem.
22/53 anonim válasza:
Nem jól tanultam, nem álltam ki magamért sokáig, eltörtem a kezemet, s ezzel darabokra törtem az álmomat. Azért az élet kárpótolt, s hiába tanultam rossza szakmát, amiben nem fogok többé dolgozni, a tanuló éveim alatt jöttem össze a párommal :)
23/53 anonim válasza:
Lefeküdtem egy kétszer olyan idős pasival, mint én. A hülyeség az volt benne, hogy én ennél többet is akartam, ő meg nem.
Gondolom, túl idős vagyok neki :S
24/53 anonim válasza:
Ott hagytam az iskolát, prostituált lettem és még mindig az vagyok, de nekem semmi hasznom sincs belőle mert szerelemes vagyok a pasimba akinek gyerekei vannak és arra megy el a pénz. De h mi lesz velem később nem tudom:(
25/53 anonim válasza:
Hogy félvállról vettem a védekezést a párommal, mert azt hittem, velem az nem történhet meg, hogy teherbe esek. Közben intéztem a fogamzásgátlót, már a fiókban hevert arra várva, hogy lekezdhessem szedni a soron következő menstruációmkor, de az már nem jött meg. Terhes lettem, elvetettük. Nem tudom elmondani mennyire haragudtam magamra, azt hiszem ezt sose bocsátom meg magamnak. Kemény lecke volt.
26/53 anonim válasza:
Még fital vagyok, 15 éves, úgyhogy nem mondhatom, hogy ez életem legnagyobb hülyesége, de általános skolában kiálltam mindvégig eg olyan lányért, akit a legjobb barátnőmnek hittem, ő meg önző volt és hálátlán, megutált, úgymond "dobott", és most nincsenek barátaim :( De szeptemberben gimibe megyek, remélem ott szerzek barátokat
27/53 anonim válasza:
Semmit nem bánok meg, amit tettem, mert azáltal lettem az, aki vagyok.
28/53 anonim válasza:
2 évet pazaroltam el egy olyan ember mellett, akivel hogyha összefutok valahol, már vissza sem köszön nekem. Amíg együtt voltunk, folyamatosan csalt, én pedig a lelkemet kitettem érte.
29/53 anonim válasza:
Hogy olyan fiúval vesztettem el a szüzességem, aki csak kihasznált, megalázott. Most van egy fiú, tudom, hogy ő az igazi, és nem adhatom neki magam oda először:/
30/53 anonim válasza:
Viszonyom volt egy idősebb nős pasival.Jol kihasznált,aztán meg dobott.Nagyon marha voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!