Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit életedben elkövettél?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 16:21
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem tanultam tovább és 6 évet húztam le egy olyan pasi mellett, aki sárba tiporta az önérzetem, néha elvert, elmarta a barátaimat, és minden pénzünket a kocsijára költött....AMikor elhagytam még fenyegetett évekig....
2011. júl. 26. 22:03
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elkezdtem cigizni, és amikor a legjobb barátnőm átvert, kihasznált stb én pitiztem neki h hátha újra Ok lesz minden.. sz*rnom kellett vna a fejére..
2011. júl. 27. 00:08
 33/53 anonim ***** válasza:
Csak 20 évesen mentem el orvoshoz, pedig 13 évesen kellett volna. Egész máshogy alakult volna az életem.
2011. júl. 27. 00:21
 34/53 anonim ***** válasza:
26%

nem huzattam ki a tejfogaimat még 10 évesen,és most nem lennének 14 évesen görbe fogaim,és fogszabályzó se kellene..

meg narancssárgára festettem, a szobám..pedig utálom azt a színt..alig vráom h lila legyen xd:D

14L

2011. júl. 27. 01:52
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem becsültem meg a legjobb barátomat. Így visszanézve pitiáner dolog miatt vesztünk össze, de már nem tudtam bocsánatot kérni. Késő volt. 22/L
2011. júl. 27. 02:22
 36/53 anonim ***** válasza:
Szexeltem a tanárommal...mai napig iszom a levét :/
2011. júl. 27. 03:53
 37/53 anonim ***** válasza:

07-24, 17:31-nek

Ha van kedved, vedd fel velem a kapcsolatot privát (vagy írd meg a fórumon kicsit részletesebben, hol is a baj, mi is történt), talán tudnék Neked segíteni, találnánk valami megoldást.

2011. júl. 27. 07:38
 38/53 anonim ***** válasza:

00:21-nek:

Meg szabad kérdezni, miért, mi történt?

2011. júl. 27. 07:47
 39/53 anonim ***** válasza:
16%

07-24 16:28-nek:

Nem vagyok biztos benne, hogy ha nem hagytad volna abba a lottózást, akkor is bejött volna az az 5-ös!

Tudod, ez úgy van, hogy minden szerencsejáték az ördöghöz tartozik, az ö területe...

És az ördög biztos nagyon örült neki, hogy Te a pénzedet 25 éven át ilyesmire dobtad ki...

Most, hogy ki akartál "szállni" az ügyböl (tehát quasi "jó útra térni") , pont a Te számkombinációdat "nyerette" meg, hogy Téged ezzel alaposan bosszantson!! (Sikerült is neki.)

Tehát ne bánj meg semmit, ez a helyes út, hogy már nem lottózol!

Kérd az Istent, hogy segítse meg az életedet, ha anyagi nehézségeid vannak, inkább Töle kérj pénzt!

Ha imádkoznál rendszeresen, meglátnád, hogy feljavúlnának a körülményeid, még ilyen téren is...

Érdemes lenne kipróbálni!

(Tapasztalatból tudom.)

2011. júl. 27. 07:57
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

Most 26 éves vagyok. A legnagyobb hibám az volt, hogy 18 évesen bevonzottam az életembe egy olyan férfit, aki tönkretett lelkileg. Még mindig az általa okozott sebekből próbálok felépülni. Szerencsére mondhatom, sikeresen.

Rengeteg rosszat művelt velem. Megcsalt, bántott, számtalanszor megalázott, nevetség tárgyává tett, megerőszakolt. Az élet viszont igazságot tesz, ma súlyos személyiségzavarban szenved, bár szerintem régen is volt gondja bőven, csak akkor még nem állt kezelés alatt.

2011. júl. 27. 08:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!