Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit életedben elkövettél?
nem huzattam ki a tejfogaimat még 10 évesen,és most nem lennének 14 évesen görbe fogaim,és fogszabályzó se kellene..
meg narancssárgára festettem, a szobám..pedig utálom azt a színt..alig vráom h lila legyen xd:D
14L
07-24, 17:31-nek
Ha van kedved, vedd fel velem a kapcsolatot privát (vagy írd meg a fórumon kicsit részletesebben, hol is a baj, mi is történt), talán tudnék Neked segíteni, találnánk valami megoldást.
00:21-nek:
Meg szabad kérdezni, miért, mi történt?
07-24 16:28-nek:
Nem vagyok biztos benne, hogy ha nem hagytad volna abba a lottózást, akkor is bejött volna az az 5-ös!
Tudod, ez úgy van, hogy minden szerencsejáték az ördöghöz tartozik, az ö területe...
És az ördög biztos nagyon örült neki, hogy Te a pénzedet 25 éven át ilyesmire dobtad ki...
Most, hogy ki akartál "szállni" az ügyböl (tehát quasi "jó útra térni") , pont a Te számkombinációdat "nyerette" meg, hogy Téged ezzel alaposan bosszantson!! (Sikerült is neki.)
Tehát ne bánj meg semmit, ez a helyes út, hogy már nem lottózol!
Kérd az Istent, hogy segítse meg az életedet, ha anyagi nehézségeid vannak, inkább Töle kérj pénzt!
Ha imádkoznál rendszeresen, meglátnád, hogy feljavúlnának a körülményeid, még ilyen téren is...
Érdemes lenne kipróbálni!
(Tapasztalatból tudom.)
Most 26 éves vagyok. A legnagyobb hibám az volt, hogy 18 évesen bevonzottam az életembe egy olyan férfit, aki tönkretett lelkileg. Még mindig az általa okozott sebekből próbálok felépülni. Szerencsére mondhatom, sikeresen.
Rengeteg rosszat művelt velem. Megcsalt, bántott, számtalanszor megalázott, nevetség tárgyává tett, megerőszakolt. Az élet viszont igazságot tesz, ma súlyos személyiségzavarban szenved, bár szerintem régen is volt gondja bőven, csak akkor még nem állt kezelés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!