Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legnagyobb bakid,...

Mi volt a legnagyobb bakid, amit a gyerekgondozásban elkövettél?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
3 hónapos volt a lányom mikor glicerines kúp helyett germicidet adtam véletlenül.
2011. jan. 7. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

kacsalábra feladott cipő

túl meleg viz pedig a hidegebbet jobban szerette.

2011. jan. 7. 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A kórházból hazajövet első éjjel bőgőtt mint,az állat, én meg majd 1,5 óra múlva jöttem rá,hogy az éhségtől. Totyogó volt, 8-9 hós, családi medencében felváltva szorongattuk,mégis merült egy párat. Érdekesség,hogy nem sírt utána. Kint vagyunk az udvaron,kaja bent fő. Úgy döntök,hogy ránézek gyorsan,mire vissza érek fejjel lefelé lóg a farakáson (Felmászott míg bent voltam és a cipője beakatt a tüzifák közé) akkor 1,5 éves volt. Hirtelen ennyi. +még pár apróság.
2011. jan. 7. 11:49
 4/10 anniebianca ***** válasza:
100%
Még csak 3 hónaposak vagyunk. Első nap, mikor hazajöttünk a kórházból, a fürdetésnél gy.tári mosdókenőcs helyett popsikrémet kentünk véletlen a fejére!:D Kórházi cucc volt, ugyanolyan tégelyben. Ne tudd meg, mire lemostuk, szegénykém! Kis bakik azóta is előfordulnak, de hát az első a legemlékezetesebb.:)
2011. jan. 7. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:
2 hónaposan letettem a kanapéra a nappaliban, én meg elmentem wc-re. Én balga azt gondoltam, hogy úgysem tud menni sehová. Még jó, hogy szőnyeg volt a kanapé előtt, arra esett rá, és hála égnek nem magasról. Ahogy felvettem, abba is hagyta a sírást, és semmi baja nem volt, még csak puklija sem lett. Viszont azóta sem tudom, hogy a kanapé belsejéről hogy a fenébe tudott leesni??? Forgott? 2 hónaposan? Vagy mi lehetett? Ez már nem fog kiderülni.
2011. jan. 7. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, és a popsikrémen jót nevettem. :)))
2011. jan. 7. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:
12:28-as válasza jó:)!!!Hasonló történt velem is,csak nem a fejére kentem hanem a testére:)!!!
2011. jan. 7. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt nagyon szégyellem magam! :(

A kakis pelenkát elfelejtettem kidobni pelusozás után,és a földön maradt.Főzés közbe nagy volt a csönd,gondoltam ránézek mit csinál a kis rosszcsontom.Mindene olyan volt,ráadásul jóízűen nyammogott... Hatalmas balhét csapott hogy elvettem tőle ezt a "kincset".Szerencsére nem lett semmi baja.

2011. jan. 7. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer elfelejtettem megetetni.

Épp uzsonnát akartam neki készíteni, mikor a férjem szólt, hogy végzett a munkában, mehetünk elé. Gyorsan felöltöztettem a gyereket, be a babakocsiba, séta apa elé- séta közösen, jó 2 órát barangoltunk. Mikor hazaértünk a 8 hónapos fiunknak az volt az első, hogy rámutatott a kis tányérjára és közölte, hogy: hamm.

Nagyon szégyelltem magam! :-)

2011. jan. 7. 16:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Az én legnagyobb égésem: a fél család itt volt babalátogatón, én meg lányos zavaromban fordítva adtam rá a pelenkát a gyerekre. :)
2011. jan. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!