Mi volt a legnagyobb rosszaság amit elkövettél gyerek illetve tiniként és hány évesen?
14 évesen egy pár hónapig néha éjfélkor kilógtam, és a barátnőmmel elmentünk biciklizni, meg mászkálni a városba csak úgy, és elmentünk mindig az egyik évfolyamtársamhoz, és ott a házuk előtt hülyültünk.
Aztán kiderült, anyu leült velem beszélgetni, elmagyarázta, hogy ez miért veszélyes, meg nem szeretné, ha valami rosszba keveredjek. Mondta, hogy tudja, hogy semmi olyan nem csináltam( pl. alkohol,drog, szex), mert ismer, és tudja, hogy ilyen téren jól nevelt vagyok stb. Aztán nem is mentem ki többet. Legalábbis addig, ameddig elértem azt a kort, hogy elmert engedni este:)
én az igazgató alá raktam a rágót, még 8.ban
Ő volt a matek tanárunk, mindig fel ült fél seggel az első padra, hát vicces volt, mikor fel állt, és nyúlt a rágó.
Végül egy ofit kaptam, és az igazgató utálatát.
Pedig én voltam a kedvence, nagyon szeretett, nem is tudom miért csináltam, bár nem az én ötletem volt, én csak kiviteleztem.:P
22L
18:11 vagyok
meg anya is leszidott félig meddig.
Leültetett, el kezdte mondani a mondókáját, aztán el kuncogta magát, és beküldött a szobába.
Végül bevallotta, hogy elég viccesnek találta ő is, de azért nem szabad!
12 pizzát rendeltem egyik oszt társamnak akit utáltam.
15 Rádobtam egy padot az oszt társamra.
17 Rendszám nélkül elhúztam motorral a zsaruk előtt 160-al faluban és mutattam, hogy bekaphatjátok.
Én is loptam egyszer egy papír boltból - ha jól emlékszem egy jegyzetfüzetet - elkaptak, a bizti őrök kihallgattak és beküldették az anyámat.Azzal fenyegetőztek, hogy megy az iskolába a levél, hogy mit csináltam, ha nem küldöm be muteromat.
Anyám persze bejött, égett egy sort, hazamentünk, aztán elfelejtettük az egészet.
Mindezt 13 évesen követtem el.
:))
Én csoportosan elkövetett, személy elleni erőszakért kaptam 1 év letöltendőt, fiatal korúaknál.
Mindez 17 éves koromban történt
19/F
Rendszeresen pénzt loptam a szüleim tárcájából.
Nem büntettek meg érte, szerintem ki se derült, max. gyanakodtak, de nem tették szóvá.
Szerencsére leszoktam róla, de nagyon szégyellem magam miatta.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!