Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi volt a legnagyobb rosszaság...

Mi volt a legnagyobb rosszaság amit elkövettél gyerek illetve tiniként és hány évesen?

Figyelt kérdés
Milyen büntetést kaptál érte?
2011. jan. 4. 18:06
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
83%
jah és 14/L
2011. jan. 16. 12:54
 42/49 anonim válasza:
89%

Kivertem a suli WC-jébe :D

Kitörtem az ajtóból az üveget

Kidobtam egy tekercs wc-papírt gólyatáborba a 3.-ról :D

2011. febr. 2. 14:11
 43/49 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk az általánosban az elsősök külön épületben voltak. Második osztályosok voltunk amikor azokkal az apró kavicsokkal (amik a parkokban is vannak) megdobáltuk őket, mert visszaszólogattak. Osztályfőnökit kaptak az alsó tagozatosok, a hatodikasok meg igazgatóit.

Ekkor kaptam apától a sűrűkavics becenevet.

Hetedikben jött rá mindenkire a cigizhetnék. Egyik csütörtök délután egy játszótérre ment az osztály 3/4-e cigizni, másnap névszerint szólítottak minket az igazgatóiba (beköptek minket). Az igazgatóit azzal az indokkal adták, hogy iskola területén való dohányzásért, de a játszótér az iskola közelébe se volt ... no comment.

4 éves voltam, amikor disznóvágáskor kisebb és idősebb unokatesóimmal a nagybátyám autójában őrültködtünk és az autó el kezdett gurulni, mi meg visítottunk (talán még jobban, mint a malac hajnalban). Végül pár felnőtt segített, de azért kaptunk lecseszést.

Kb 5 éves lehetettem amikor bújócskát játszottunk nagynénémmel. Úgy elbújtunk két unokatesómmal a szekrényben, hogy nem vett észre minket. Már keresett minket mindenhol, szomszédban, az utcában is végigkérdezett mindenkit, aztán amikor visszajött, ültünk a szobában. Akkor is volt szidás.

21/N

2011. febr. 3. 11:59
 44/49 anonim ***** válasza:
76%

Ohh hát eléggé hosszú lesz

1.-be egy irritáló osztálytársam cipőjét minden nap teli öntöttem vízbe.. lebuktam, de nem kaptam semmi..

5.-be egy nem kedvelt oszitársam ellenőrzőjében átírtam a jegyeket.. ofőt kaptam..

7.-be bevertem a padtársam orrát mert baszakolodott.. nem buktam le tanár előtt

Meg apróságok..

2011. dec. 25. 23:23
 45/49 anonim ***** válasza:
87%

Elsőbe vagy második osztályba kővel (ami fogott, vörös színe volt) felírtam a suli falára halványan a barátnőim nevét.:D Az öcsémet húsvétkor leöntöttem kölnivel, mert nem ment ki a szobámból.:) Felültem a barátnőmmel az iskolában a wc ablakpárkányára.Természetesen csak engem szidtak le...:D Elmentem az öcsémmel sétálni kiskoromba.Az utca végén voltunk, néztem a tulipánokat, látom, hogy anya jön az autóval, és úgy kiabált velem, hogy az hajajajj.

Mentem bicajjal, beletekertem az árokba nekimentem a tujának (mondjuk ez nem rosszaság.Kár, hogy apa kimélyítette az árkot, így már nem tudok beletekerni.)

Ja, meg az öcsém mászott a szekrényen és az ráesett.Persze nem lett semmi baja, de anya halálra rémült.

2012. ápr. 6. 13:23
 46/49 anonim ***** válasza:
91%
19 évesen cserediákos utazáson volt és egy isztambuli koleszban szálltunk meg.Volt egy csaj,aki a barátnőmnek beszólt,én viszont meg akartam bosszulni.Mivel nem volt egy elit kolesz,előfordult,hogy odacsináltak a fürdő helyiségbe.Onnan műanyag kanál és pohár segítségével gyűjtöttem a szagos és folyékony csomagból sunyiban,amikor mindenki elindult ebédelni.Mialatt senki nem volt ott és sokan is voltak,a pohár tartalmát ráöntöttem az utálatos csajszi lepedőjére,aminek jutalma ebéd után valami bődületesen hülye pofa vágása volt.Persze nem buktam le.
2014. márc. 8. 15:23
 47/49 anonim ***** válasza:
77%
20/L
2014. márc. 8. 15:24
 48/49 anonim válasza:
77%

- kb hétévesen anyukám még nagyon féltett engem, az utcán csak úgy biciklizhettem, ha kint volt és látott. egy napon valahogyan sikerült kijutnom a tudta nélkül az utcára, és egy utcában laktam az osztály legrosszabb tanulójával. vele véletlenül összetalálkoztam, kihoztam a bicajomat és ellógtunk a városba. csak órák múlva jöttünk haza, addigra meg már majd frászt kapott anyukám. mikor visszaértünk, a fiúnak is és nekem is kint volt az anyunk az utcán. nagyon le lettem cseszve, más nem történt :D

- harmadikban egy osztálytársamról kiderült, hogy fél a pókoktól. én őt nagyon nem szerettem, szóval napköziben, mikor már nem volt ott, nekiálltam papírpókokat gyártani, ki is színeztem őket, meg minden. a napközis értetlen fejjel nézte, hogy mit csinálok. később egy akkori barátnőm is társult mellém, együttes erővel legyártottunk egy halom papírpókot, amit a padjára és a padjába raktunk. másnap kaptunk a fejünkre az osztályfőnöktől :D

- beszappanoztattam egy osztálytársam kardigánját egy sráccal, de valaki beköpött. én nem kaptam semmit, csak lecseszett az oszti, viszont a fiú osztályfőnöki megrovást kapott. aztán ugyanennek az osztálytársamnak egy másik fiú (egyrészt az én buzdításomra) elcsórta néhány füzetét. az osztályfőnök azt mondta, hogy igazgatóit fogok kapni, ha kiderül, hogy közöm van ehhez, de a srác nem köpött be, szóval én megúsztam, ő nem. 11 éves voltam.

- szintén tizenegy évesen egy bizsusból elcsentem egy fülbevalót. nem derült ki, de még abban az évben el is vesztettem, szóval nem hordtam sokat.

- 13 évesen egy akkori barátnőmmel telefonbetyárkodtunk, ráadásul anyum telefonjáról. felhívtunk egy csajt. tipikus menőző, agyonsminkelt, tizenkét éves pic.a volt. már nem tudom, mit mondtam a telefonba pontosan, de tudom, hogy elég durva szöveg volt. percek múlva felhívott az apja, és leordított, hogy mit képzelek én, fel leszek jelentve stb. nagyon megijedtem, főleg, mert anyumé volt a telefon, kinyomtam az apját és gondolkodtam, hogy mit tegyek. szerencsére megúsztam, mert aztán az anyja is felhívott, és mondta, hogyha felhívom a csajt, és bocsánatot kérek, nem leszek feljelentve.

- 12 évesen kiszöktem éjszaka, és találkoztam az egyik akkori barátnőmmel. nem derült ki, szerencsére.

- 14 évesen az egyik ismerősömmel vettünk egy üveg bort, és egy novemberi estén megittuk ketten, miközben az utcákat jártuk. nem voltam alkoholhoz szokva, szóval ennyi is megártott, szépen berúgtam aznap, és ez sem derült ki.

2015. aug. 10. 06:09
 49/49 anonim ***** válasza:
77%
Jók a törik :"DDD
2016. jún. 6. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!