Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi volt a legnagyobb rosszaság...

Mi volt a legnagyobb rosszaság amit elkövettél gyerek illetve tiniként és hány évesen?

Figyelt kérdés
Milyen büntetést kaptál érte?
2011. jan. 4. 18:06
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
92%
ugyan ezt nem én csináltam, de örökké élni fog bennem: egyik osztálytársam éppen egy igen gyenge matekjegyet iratott alá, de a tanárnak elektromos tollat adott... szerintem akkor hallottam először és utoljára tanárt sikítani. durva volt, de nagyon röhögtünk szerencsétlenen:)
2011. jan. 4. 20:14
 32/49 anonim ***** válasza:
95%
Elhitettem a húgommal, hogy ő örökbefogadott gyerek. Annyira "jól" sikerült, hogy utána napokba telt, míg újra elhitte, hogy nem úgy van.
2011. jan. 5. 08:47
 33/49 anonim ***** válasza:
57%

Kitaláltuk még szeptemberben, hogy suli után (egy másik faluban van) vízipipázunk. Reggel a haverom el is hozta a suliba, skate parkban elraktuk a rámpa alá. tanítás után oda is mentünk, csak éppen a pipának hűlt helye volt! És a VP a bátyjáé volt! Aztán végül megtaláltuk kettétörve az árokban. Hazaértünk, de át kellet szállnunk egy másik buszra, mi meg már nagyon fáradtak voltunk, leültünk és páran el is aludtunk az útpadkán egymásnak dőlve, mert aznap kitalálta ofőnk, hogy egy gyors kis kirándulás biológia órán belefér... Nagyon vicces volt, este 7re értünk haza, de nem tudok hazudni ezért mindent elmondtam anyukámnak... Apukám viszont sose tudta meg;)

13L (nemsokára 14^^)

2011. jan. 5. 12:25
 34/49 anonim ***** válasza:
91%

A régi sulimban a tesiöltözők egymás mellett voltak és a válaszfal nem volt olyan magas, mint a tető, szóval simán át lehetett mászni a fiúk öltözőjéből a lányokéba. Nos, mikor 13 körül lehettünk a fiúk már rendszeresen versenyt rendeztek abból, hogy ki bír minket meglesni legtovább lebukás nélkül.

El tudjátok képzelni, nekünk ez nem igazán tetszett, szóval összeszedtük az összes fújós dezodort és sorba álltunk a falnál. Nekünk az lett a verseny célja, hogy minél több fiút befújjunk... ez olyan jól sikeredett, hogy az egyik srácot telibe találtuk (pont az én dezodorommal) a szemén... A tesitanár szabályosan magán kívül volt, mikor látta a fiú vörös szemeit, amiből folytak a könnyek, és hallotta az öltözőben vihogó lányokat.

Elvette a dezodorokat, és azt mondta, csak akkor kapjuk őket vissza, ha bejönnek a szüleink. Senki sem akarta annyira azokat a dezodorokat ilyen áron, szóval a titokban tartást választottuk mind

A tanár csak év végén adta őket vissza. (az eset kb félév után egy hónappal volt)

2011. jan. 5. 21:40
 35/49 anonim ***** válasza:
91%

A mi általános sulink olyan volt h két épülete volt. Egyikbe az alsósok a nagyobb épületben a felsősök. Egyik épület az utca egyik oldalán a másik a másikon, és minden kedd-csütörtökön a programunk az volt h kilógtunk a piacra XD aztán volt h a tanár kinézett a kapun h merre vagyunk mi meg beszaladtunk egy árus kocsija mögé :) Meg mikor ügyeletesek voltunk haverral akkor elkezdtük dobálni a párnát és majdnem levertünk 1 tablót + még utána kimentünk az udvarra dobáltuk a kulcs csomót és felakadt a wc rácsos ablakára :D alig tudtuk leszedni...

Szakiban meg ökörködtünk és szaladtam haver elől be a wcbe és nyomtam az ajtót h ne tudjon bejönni de ő meg tolta mert beakart xD aztán addig szenvedtünk vele h leemeltük :D az egészet a pics*ba :D

Másik haverral meg hazafele menet egy általános suli meleltt megyünk el és nyitva volt az ablak óra közbe. Bevágtunk egy kis kavicsot XD a gyerek meg aúúú... aztán meg fagallyakat taknyos zsebkendőt meg ilyesmiket hajigáltunk be. Ugyanezzel a gyerekkel futottunk iskola köröket és akk egy másik ált. isk. mellett megyünk el és ott is nyitva volt az ablak. A tanár magyaráz nagyba mi meg beordibálunk h Ne hazudj! Mindenki elkezdett röhögni. Ezek után minden tesiórán futottunk és máskor meg a MÁV szignált nyomattuk be meg cigó zenét ilyesmit.

2011. jan. 6. 17:17
 36/49 anonim ***** válasza:
91%
még 12 éves voltam mikor szórakoztam a bátyámmal,ő bemenekült a szobába és tartotta az ajtót,én meg beakartam menni de nem nagyon ment,hát úgy gondoltam akkor neki futok,nagy lendülettel nekiugrottam az ajtónak az meg kiesett a helyéről egyenesen a bátyámra xD szerencsére semmi baja nem lett,de apa nagyon kiakadt :D
2011. jan. 7. 15:07
 37/49 anonim ***** válasza:
48%

17 évesen bolti lopás(nem buktam le), iskolában rossz magaviselet(beszólás és egyebek), általános iskolában, 8.-ban dohányzás a suli elött a bokorban(akkor sem buktunk le, pedig ott volt a tanár), lógások órárol, iskolában droghasználat.....sorolhatnám még. :$

18L

2011. jan. 7. 17:44
 38/49 anonim ***** válasza:
36%
húúú, ittam
2011. jan. 7. 22:55
 39/49 anonim válasza:
87%

Lógások, nem tanulás, dohányzás

16 évesen (az első 2 az olyan 13 évestől volt)

2011. jan. 8. 11:15
 40/49 anonim ***** válasza:
89%
13voltam, elkötöttem apám motorját,egy barátnőmmel amikor nem volt otthon :D nem derült ki. Hát a suliban minden szarért felküldenek a dirihez..úgyhogy voltam ott párszor. Egy elhagyatott házba is beszöktünk egyszer vicces volt.
2011. jan. 16. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!