Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi volt a legnagyobb rosszaság...

Mi volt a legnagyobb rosszaság amit elkövettél gyerek illetve tiniként és hány évesen?

Figyelt kérdés
Milyen büntetést kaptál érte?
2011. jan. 4. 18:06
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
74%
10 évesen írtunk barátnőmmel egy fenyegető levelet egy néninek hogy fizesse be a postára emillió forintot vagy elveszik a házát xD persze rajzolt bélyeggel meg minden
2011. jan. 4. 18:20
 12/49 anonim ***** válasza:
20%
én állandóan békákat csirkét kacsát boncoltam kínoztam de azóta nagy állatvédő letem.
2011. jan. 4. 18:20
 13/49 anonim ***** válasza:
97%

Írtam egy születésnapi bulira meghívót egy gyereknek. Persze nem is volt szülinapom. Ő meg jött a szülinapi ajándékkal, amit elfogadtam tőle, aztán hazaküldtem a gyereket.

Utána iszonyatos lelkiismeret furdalásom volt napokig.

Kb 10 éves voltam akkor.

16/L

2011. jan. 4. 18:22
 14/49 anonim ***** válasza:
78%

17 voltam, és mivel falunkban alig volt buszközlekedés, és anyu este 11ig műszakozott, én 10ig a barátokkal voltam. Soha nem ittam alkoholt, és nem dohányoztam, és a barátaim is épp ilyenek voltak, csupán beszélgettünk a jövőről, álmainkról. Aztán útra keltem, és gyorsan letekertem 10 kilométert haza, a tök sötét határban, kivilágítás nélkül. Ha jött kocsi, igyekeztem inkább a füvön bicózni, nehogy baj legyen. Akkor ez extrém volt, anyu előtt nem sokkal hazaérni, de most már meg nem merném csinálni. Azóta még a kelleténél is óvatosabb lettem, pedig sosem kerültem bajba.-és ha lesz gyerekem, elmesélem neki, és azt is, most mit érzek, hogy szégyenlem, milyen felelőtlen voltam...remélem, valamit tanul belőle.

Anyu sosem jött volna rá, de őszinteségre nevelt, így elmondtam neki. Nagyon elszomorodott, és elmondta, mi történhetett volna, és hogy érzett volna ő akkor. -valamint egy időre lezárta a bicóm. Nekem elég lecke volt. 23/L

2011. jan. 4. 18:22
 15/49 anonim ***** válasza:
91%

18:22-es vagyok.

Azt kidelejtettem, hogy nem kaptam büntetést, mert nem derült ki, szerencsére a fiú szülei nem szóltak sz én szüleimnek.

2011. jan. 4. 18:23
 16/49 anonim ***** válasza:
93%

Egyszer kiloptam egy ezrest anyukám tárcájából és megvettem az áhított bizsu fülbevalómat. Aztán úgy mentem haza, hogy nézzétek mit találtam az utcán...valaki biztos elhagyta...

Mérhetetlen módon szégyelltem magam így neki adtam a barátnőmnek, de soha nem derült ki. 14 voltam ekkor.

17/49 anonim ***** válasza:
91%

5 évesen elszöktem otthonról, a mamámhoz indultam:D Anyám a boltban volt, gondoltam addig meglátogatom a mamát XD Igen ám, de már félúton jártam, amikor szembejött anyám... Hú, csak úgy szikráztak a szemei, mikor meglátott. Már tudtam, hogy ki fogok kapni és elkezdtem sírni, mondtam, hogy "ne bánts, többet nem csinálok ilyet!":D, de persze, hogy az utca közepén jól elvert.... Hazáig üvöltöttem, mint a sakál:DDD

Most nem jut több az eszembe, bocs.

Gyuszi, 19

18/49 anonim válasza:
89%
18:22 ez nagyon vicces volt :D
2011. jan. 4. 18:24
 19/49 anonim ***** válasza:
90%

Huu hát már nem éppen voltam tini, de a gyakszahelyemen mindig lekültek kettőnket a pincébe a gyakszatársammal, hogy onnan hozzuk fel a méterárut.

Egy dobozban voltak (nem márkás parfümök. valamelyik nem is volt a dobozában)Nem árultak amugy a boltban parfümöt, de mi vittünk belőle.

Persze nagy botrány lett,azt mondták, abban az esetben nem szólnak a sulinak, ha apám felhívja őket.

apu kicsit leba..ott, de nem volt belőle más ügy.

de komolyan azt hitük, hogy az már nem kell senkinek...

2011. jan. 4. 18:27
 20/49 anonim ***** válasza:
95%

18 27 es vagyok.

Volt egy tanár, akit nagyon nem szerettünk. (ok nélkül bunkózott sokszor írtam egy cetlit, hogy erotikus masszázst vállalok Jucus. alatta a száma.

és

a pesti ismerősömnek adtam, az meg kiplakátolta:D

szegény ő:D

2011. jan. 4. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!